Marcela Paladi, tânăra puternică care a rămas fără de picioare în urma cumplitului accident de pe Viaduct, a discutat virtual cu urmăritorii ei. Marcela, a vorbit sincer la cele mai importante teme din viața sa.

În special Marcela a fost întrebată despre cum se simte și cum merge reabilitarea, protezele, la care tânăra a răspuns că: „mai am dureri fantomă, mă mai deranjează piciorul stâng, dar nu mai sunt acele dureri urâte pe care le aveam cu ceva timp în urmă. Acum sunt bine, mult mai bine. Iar peste o lună, voi fi și mai bine. În interiorul meu a fost și este liniște, și pace. Mulțumesc tuturor de griji”.

Marcela a fost destul de sinceră și deschisă la întrebările despre viața personală, fostul soț și perioada de divorț: „a plâns 15 minute, a băut cu prietenii, m-a vizitat o dată, și atât”.

La ceea ce ține tema cu „noile picioare”, Marcela a răspuns că deja fac parte din viața sa, deși mai are dureri speră că totul va merge bine, chiar se va laudă tuturor cu ele: „dacă sincer e destul de dificil, chiar dacă o mai fac pe eroina. Am dureri când merg, am dureri când mă ridic și când mă așez. Iar toate aceste dureri, pornesc de la femurul stâng care a fost rupt în jumătăți, și dislocat de la bazin”.

Prin toate greutățile întâlnite pe drumul vieții, Marcela a rămas foarte optimistă și dornică de viață, o adevărată luptătoare:

eu cred că viața mea abia a început, tot ce e mai frumos abia urmează. Am învățat să mă iubesc, să mă accept, să mă ascult și să mă înțeleg. Poate nu voi mai avea acel mers frumos, poate în unele chestii voi fi mai limitată, dar cu siguranță am primit în dar, o forță și o putere, la care înainte nici nu visam…”.

 

 

Distribuie articolul: