În ultima perioadă, violența domestică a devenit un subiect abordat în nenumărate rânduri. „Centrul de Drept al Femeilor” a găsit o abordare ceva mai specială și au publicat o revistă ce povestește despre experiența unei femei care a trecut prin violența domestică. Mai multe detalii despre „Jurnalul Anei”, află mai jos. 

Revista vine să explice într-o modalitate foarte calară despre cum o relație ajunge să fie una abuzivă. Protagonista istorisirii este Ana, femeia care a ajuns victima violenței domestice.

„„Jurnalul Anei”, are la bază istoria reală a unei supravieţuitoare a violenţei în familie. În speranţa că acest format va fi mai uşor primit, ne dorim să ajungă la cat mai multe femei”, spune Diana Pînzari, comunicatoare Centrul de Drept al Femeilor.

„Jurnalul ilustreză foarte bine cum se poate ajunge la o relaţie abuzivă şi care sunt semnalele de alarmă”, mai adaugă aceasta.

Ca să descoperi și tu conținutul jurnalului te încurajăm să accesezi acest link în care ai acces la povestea integrală a unei femei ce a devenit victima violenței domestice.