Cu toţii ne amintim de fetiţa care dansează în videoclipul „Chandelier”, însă au trecut cinci ani de când a fost lansat clipul muzical şi protagonista acestuia s-a transformat, între timp, într-o domnişoară superbă!

Publicul american o cunoştea pe Maddie Ziegler, fetiţa dansatoare din Chandelier, încă dinainte de-a apărea în videoclipul Siei. Micuţa şi-a făcut debutul în showbiz-ul american în momentul în care a apărut în Dance Moms, un reality show de succes peste Ocean, notează okmagazine.ro.

Într-un interviu apărut în urmă cu câţiva ani, Maddie a declarat că Sia era un fan de-ai ei şi, drept urmare, i-a lăsat fetiţei un mesaj pe Twitter în care o întreba dacă nu şi-ar dori cumva să apară într-un videoclip muzical. Ziegler nici măcar nu ştia cine era Sia şi nici vorbă să se aştepte să aibă vreun succes videoclipul în care a apărut, însă chiar ea spune acum lucrurilor pe nume: „Videoclipul acela mi-a schimbat viaţa!”

„N-a existat nicio audiţie, nimic”, mărturiseşte talentata Ziegler, care a obţinut rolul vieţii ei fără pic de efort.

Videoclipul în care fetiţa apare cu o perucă albă, în genul celor purtate de Sia, a făcut aproape 2 miliarde de vizualizări online, iar micuţa dansatoare şi cântăreaţa au format o legătură specială în timpul şi după terminarea filmărilor. De fapt, Maddie i-a spus lui Jimmy Fallon, via Page Six, că Sia a devenit la fel de apropiată de ea ca un membru de familie: „E cea mai tare persoană din viaţa mea. Pe bune! E naşa mea acum, cu adevărat. Aşa că, dacă e să se întâmple ceva, ea o să mă ia sub aripa ei şi o să aibă grijă de mine, ceea ce e foarte tare, nu?”

Cum spuneam, relaţia celor două a continuat şi după încheierea filmărilor la faimosul videoclip. Cei de la Billboard susţin că Sia i-a cumpărat micuţei ei prietene o maşină în momentul în care a împlinit 16 ani, iar, pe plan profesional, colaborarea lor a continuat cu acelaşi succes. Maddie a apărut şi în alte videoclipuri de-ale Siei, precum Elastic Heart, şi a însoţit-o pe cântăreaţă în concertele ei, în următorii ani.

După dobândirea unei asemenea notorietăţi, Maddie a apărut în filme, în emisiuni televizate şi în concerte, a zâmbit de pe coperta mai multor publicaţii faimoase şi chiar de pe podium, devenind imaginea unor branduri ca Ralph Lauren, Target şi Capezio. Mai mult, revista Time a inclus-o în lista celor mai influenţi 30 de adolescenţi din lume. Şi asta de trei ori, în 2015, 2016 şi 2017!

Şi cariera frumosei tinere de numai 17 ani nu s-a oprit aici! În 2016, a făcut parte din juriul emisiunii TV So You Think You Can Dance – The Next Generation, în 2017 a însoţit-o pe Sia în turneu şi tot în acelaşi an a pornit în turneu cu sora ei, Mackenzie, până în 2018 inclusiv. I-a împrumutat vocea personajului Camille Le Haut, din Ballerina, şi a apărut în filmul The Book of Henry.

Având asemenea activitate intensă, Maddie a devenit un star şi pe social media, contul ei de Instagram având acum mai mult de 12 milioane de followeri.

SURSA

Distribuie articolul: