Tuturor ne place confortul, mai ales când e vorba de un mijloc de transport personal cu ajutorul căruia putem ajunge rapid la serviciu sau putem pleca în treburile noastre fără a fi îmbulziți în transportul public. Dacă demult visezi la un automobil, dar nu ai posibilități financiare, e timpul să te gândești la un credit auto.

Însă, chiar dacă vorbim de un împrumut, nu mai este cazul să mergi la bancă, să faci dovada eligibilității tale sau să demonstrezi care sunt veniturile tale salariale. Un credit auto nebancar poate să-ți scurteze din timpul de așteptare (cheltuit altfel în ghișeele instituțiilor bancare) și să fie extrem de rapid și sigur, astfel încât să știi din timp câți bani iei și câți ai de returnat.

Acest instrument financiar nu doar e comod, ci și extrem de accesibil. Specialiștii Zoom Credit îți explică, în rândurile de mai jos, ce este un credit pentru mașină și în ce condiții poți obține unul.

Ce reprezintă un credit auto?

Un automobil în credit este posibilitatea ta directă de a-ți procura un vehicul în credit, cu dobânzi și rate confortabile și fără implicații externe. De exemplu, produsul Zoom Auto îți  oferă posibilitatea de a acoperi 75% din costul viitorului automobil, contribuția ta efectivă reprezentând doar 25%. Rata dobânzii acestui tip de credit este de doar 30% per an, iar comisionul de oferire reprezintă 3%. Astfel, ai posibilitatea de a selecta termenul dorit de rambursare, de la 1 până la 36 luni și suma creditului de la 10.000 până la 200.000 lei.

În ce condiții poți obține un astfel de credit auto?

Acest instrument de creditare este accesibil oricărei persoane cu vârsta între 21 și 70 de ani, fără garanții suplimentare, în afară de faptul că trebuie să ai un imobil în proprietate și o istorie creditară impecabilă, fără datorii nestinse. Poți returna banii în orice filială Moldindconbank (Web Banking), la terminalele de plată sau direct în birourile Zoom Credit, fără a pierde din timpul personal.

                                          Cum accesezi un credit auto

Totul este extrem de simplu! Tot ce trebuie să faci este să aplici online cererea de accesare a unui credit auto, anexând copia scanată a buletinului de identitate valabil. Cererea ta va fi analizată în decurs de 30 de minute, după care vei primi un sms sau vei fi contactat direct de specialiștii companiei Zoom Credit.

Apropo, un detaliu foarte important. Mașina achiziționată îți aparține pe deplin și poate fi utilizată doar de tine, astfel încât să te bucuri de achiziție, fără a fi transformată în gaj.

Zoom Auto este instrumentul financiar care îți poate schimba viața! De acum încolo, îți poți procura propriul automobil, fără implicații externe, iar cel mai important, fără a-ți afecta semnificativ bugetul lunar.

Zoom Credit – cu noi orice vis poate deveni realitate!

 

 

 

Distribuie articolul: