Artista și-a făcut un cadou aniversar de mai mare dragul, un concert de excepție. Aceasta și-a sărbătorit ziua de naștere alături de cei mai devotați fani, care au ascultat-o, admirat-o și copleșit-o cu aplauze și flori.

Pe 11 decembrie, chiar de ziua sa, Natalia Gordienko a dat un concert de zile mari, pentru care s-a pregătit minuțios timp de câteva uni. Astfel, în afară de decor, lumini și un scenariu bine pus la punct, artista și-a ales cu mare grijă fiecare ținută scenică pe care a purtat-o.

Toate au ceva în comun: îi accentuează decolteul, talia și picioarele superbe.

Singura rochie purtată de interpretă a fost una tip sirenă, cu bretele fine și care în partea de sus era acoperită cu dantelă și cristale, în partea de jos cu pene, iar partea din mijloc, cea din plasă, de asemenea acoperită cu cristale, era aproape invizibilă de la distanță, creând iluzia că lipsește total.

În cea de-a doua ținută în stil etno, artista a păstrat cizmele din catifea și a purtat o rochiță mini bufantă în partea de jos și corset în partea de sus. De asemenea artista a purtat un accesoriu cu motive tradiționale brodate și ciucuri colorați care completa perfect ținuta acesteia.

O altă ținută a Nataliei, dar nu mai puțin sexy, a fost cea de tip boudoir, compusă din corset cu inserții din dantelă prețioasă, iar fustița abia de-i acoperea posteriorul și cizme înalte tip corset cu șireturile pe întreaga lungime a piciorului.

O altă ținută a artistei a fost compusă din aceeași ținută boudoir, peste care a purtat un o rochie-halat semitransparentă, oversize în stil victorian, cu volane mari în partea de jos și mânecile masive bufante.

Ultima ținută a Nataliei a fost una sexy de inspirație milițiană, păstrând rochița de mai sus și cizmele lungi, peste care a purtat o jachetă roșie lăcuită, cu franjuri în zona mânecilor și 5 centuri de diferite dimensiuni, care i-au marcat talia, aceasta fiind accesorizată cu o șapcă asortată.

Cert este că oricât de complicată nu ar părea articolele vestimentare, Natalia Gordienko a avut libertate în mișcare și pare că s-a simțit minunat în fiecare ținută.

Iată și alte imagini cu ținutele artistei:

Sursa foto: Facebook.com

Vezi și: Cât de galant a fost Ionel Istrati cu Natalia Gordienco! Vezi ce buchet i-a dăruit (Foto)