Maternitatea a inspirat-o pe prezentatoarea TV Stela Popa să-și asume frumoasa provocare a poveștilor, iar odată cu venirea pe lume a micuțului Dan Andrei, această provocare a crescut și mai mult, transformându-se într-o adevărată vocație. Prima carte cu povești a Stelei Popa va fi inspirată din realitatea din acest an a continentului european și va cunoaște lumina tiparului chiar în preajma Crăciunului. Până atunci, are loc un proces intens de muncă!

„Am avut inspirația să intru în lumea poveștilor și am intrat acolo cu ajutorul fiului meu. Când se zbenguia prin burtică, îi spuneam povești.

Va fi o carte-poveste: „Îngerii Mării” și va fi legată de un subiect care a marcat întregul mapamond, în ultima perioadă. Este vorba despre niște copii care nu au nicio vină.

Mi-am zis că am nevoie de o ilustratoare, m-am uitat peste lucrul Stelei Damaschin-Popa și m-au impresionat pur și simplu.

Am fost sprijinită mult de soțul meu și de bunica, adică de mama mea, care mă ajută enorm să am grijă de micuțul meu. Ei m-au ajutat și m-au susținut dintotdeauna, dar și soacra, de asemenea.

La petrecerea de lansare, vom avea clovni și sper să aduc niște personalități care au fost, de-a lungul timpului, alături de copii. Mă gândesc la Tanti Ludmila, mă gândesc la Daniela Jenunchi, pentru că au fost și sunt foarte aproape de copilași”, le-a mărturisit autoarea colegilor săi de la „Paparazzi”.

cats

Și pentru că orice poveste este testată mai întâi după „urechea” copiilor, primele care au ascultat cu mare interes poveștile Stelei, au fost fetițele ilustratoarei:

„Lor le-au plăcut personajele, le-a plăcut ideea. Prima ilustrație afișează o familie cu copiii, în barcă, pe mare”, a mărturisit, la rându-i, Stela Damaschin-Popa.

Sursa: Paparazzi

Foto: captură video

Distribuie articolul: