Ia-ți copilul, buna dispoziție, amintirile din copilărie și hai cu noi în vacanță la bunica! Acesta a fost îndemnul celor de la DOMNIȚA pentru prima lună de vară – să uităm pentru o zi de telefoane, tehnologii și forfota orașului pentru a le oferi picilor o copilărie altfel. Iată când ai ultima șansă de merge în această călătorie #deneuitat.

Pe parcursul unei luni Domnița a organizat călătorii la țară, unde participanții au putut savura din cea mai dulce copilărie, una autentică, colorată și plină de aventuri. Mai puteți prinde un loc în ultima sa călătorie care va avea loc pe 5 iulie, 2019.

„Vom vizita un loc desprins din poveștile bătrânești, chiar în inima Codrilor – Muzeul „Vatra Strămoșească” din satul Vatici, raionul Orhei. Vom afla de la meșteri populari locali cum buneii noștri împleteau panere din lozie, în care toamna strângeau struguri; cum ciopleau în lemn sau torceau cu fusul lâna pentru covoarele țesute la război”, spune Liliana Enachi, PR Manager Zahăr Domnița.

#ClipeDulciDeNeuitat

Ograda primitoare de la Vatici a găzduit deja câteva găști de pici cu părinții lor, oferindu-le experiențe de neuitat. Nu ratați ultima tură, din 5 iulie, care promite aceleași aventuri și senzațiile copilăriei autentice: „La gura cuptorului vom coace cei mai gustoși hulubași, iar la poartă ne va aștepta căruța trasă de cel mai voinic cal din sat. Împreună vom reveni la rădăcini și la valorile primare ale copilăriei, oferindu-le celor mici #ClipeDulciDeNeuitat!”, ne-au asigurat organizatorii.

Detalii și bilete pe pagina Evenimentului