O varietate extraordinară de produse, peste 3200 de produse autohtone la raft și multe oferte în fiecare raion de cumpărături. Kaufland Moldova se poate lăuda cu cea mai mare vitrină asistată din toate magazinele Kaufland din lume – 48 de metri are la minut produse proaspete! Dar cu ce impresii au ieșit de la cumpărături primii vizitatori, veniți astăzi la deschiderea celor două magazine în Chișinău?

Descoperiți produsele proaspete, autohtone, de marcă proprie și savurați plăcerea de a face cumpărături la Kaufland. Locuitorii orașului Chișinău își vor putea face cumpărăturile la magazinele Kaufland, situate în sectorul Botanica, pe strada Decebal 99/2 și în sectorul Ciocana, pe strada Mircea cel Bătrân 25/1.

„Suntem astăzi aici, la acest început frumos, datorită ospitalității și deschiderii de care am avut parte în Republica Moldova. Succesul Kaufland se datorează în primul rând atenției pe care o acordăm oamenilor care lucrează alături de noi și sunt sufletul companiei. Deschiderea Magazinelor Kaufland la Chișinău înseamnă pentru piața locală un pas mare de dezvoltare, dorindu-ne să le oferim cumpărătorilor noștri produse proaspete și de calitate”, a declarat la deschidere Marco Hößl, CEO Kaufland Romania & Moldova.

„Începând din 2015 am investit 85 de milioane de euro în dezvoltarea companiei în Republica Moldova. Am investit nu doar în infrastructură, am investit în oamenii buni pe care îi vedeți angajați la Kaufland, în proiecte de responsabilitate socială și în dezvoltarea relației cu producătorii locali, cu furnizorii. Iar ceea ce vedeți astăzi aici este rezultatul muncii acestor ani. Este o investiție la 360, dacă vreți, o investiție în viitorul nostru, al tuturor”, Cristina Aramă, PR Manager Kaufland Moldova.

Cartea de vizită a magazinelor Kaufland, inclusiv în Moldova vor fi fructele și legumele proaspete, în sortiment bogat, livrate zilnic la raft. Peste 3200 de articole din totalul de produse din magazin sunt produse autohtone, deja listate la raft, iar negocierile cu alți producători continuă, după cum anunță reprezentanții Kaufland.

„Am reușit să construim într-un timp destul de scurt, într-un an de zile, aproape 8 mii de metri pătrați suprafață de vânzare. De asemenea am adus în oraș circa 800 de locuri de parcare. Inovația cea mai mare este sistemul de climatizare pe care l-am introdus în Moldova, este un lucru nou – este eco-friendly, deci vom putea avea grijă și de mediu, ceea ce contează foarte mult pentru noi”, menționează Ion Cirimpei, manager de proiect construcții Kaufland Moldova.

Magazinul Kaufland Botanica este dotat cu aparat de reciclare TOMRA care va recicla 3 tipuri de plastic. Cel mai neobișnuit GRILL, deschis afară, va fi la dispoziția cumpărătorilor pentru a putea servi instant ceva când vin la cumpărături. Stațiile de încărcare pentru mașinile electrice, de două tipuri sunt disponibile în ambele magazine deschise astăzi la Chișinău. 

Kaufland are în plan pentru următorii ani deschiderea a peste 20 de magazine în toată Moldova și investiții de sute de milioane de euro.

P