În luna martie, atmosfera se încarcă de inspirație și schimbare la PORT MALL, unde va avea loc un eveniment cu adevărat special – „PORT Schimbarea”, un forum dedicat femeilor și creat de femei. Acesta oferă spațiu pentru conectare și împărtășire a experiențelor, cu scopul de a inspira și ghida femeile în transformarea personală și profesională.

Un forum al schimbării și înțelegerii reciproce

„PORT Schimbarea” este o ocazie excelentă pentru femeile care își doresc să accepte schimbarea, să se motiveze reciproc, să împărtășească povești și să se susțină într-un mediu dedicat valorilor și conexiunilor autentice. Forumul se deschide în luna martie, luna schimbării, cu o invitație lansată de către 10 femei mentori care să inspire și să îndrume în diverse domenii.

Speakeri și lideri de excepție

Evenimentul aduce în prim-plan femei-mentori deosebit de talentate și inspiraționale, lideri în diferite domenii:

 • PORT Curaj – Tatiana Golea: Gazda evenimentului, cofondator PORT MALL și AZART, cea mai mare rețea de îmbrăcăminte și încălțăminte din țară.
 • PORT Arta – Daniela Burlaca: Actriță, regizoare și fondatoarea teatrului Geneza Art.
 • PORT Vise Împlinite – Nata Albot: Expertă în comunicare și marketing, jurnalistă, antreprenoare și activistă civică.

 • PORT Inovație – Viorica Cerbușca: Director Artcor, fondatoare Yep! Moldova.
 • PORT Conexiuni – Carolina Bugaian: Doctor în economie, director general Moldcell, președinta Asociației Femeilor Antreprenoare din Moldova.
 • PORT Sănătate – Tatiana Sterea: Fondatoare Biorganic Raw Cafe, Verzo, Bread Corner.
 • PORT Tehnologie – Tatiana Mîndrilă: Fondatoare Impact Academies&Camps.
 • PORT Valori – Olga Manciu: Influencer, expert în marketing digital și publicitate.

 • PORT Înălțimi – Olga Țăpordei: Expert personal branding, prima femeie din Republica Moldova care a cucerit vârful Everest și a urcat pe cel mai înalt vârf din Antarctica – Masivul Vinson.

Detalii și bilete disponibile aici.

Participă și transformă-ți viitorul

Acest forum este deschis tuturor celor care doresc să exploreze transformări personale sau profesionale. Indiferent de statut, de la antreprenori și experți până la influencere sau femei în căutare de modele de succes, „PORT Schimbarea” oferă un spațiu de dialog despre și către schimbare.

Bilete

Participarea la „PORT Schimbarea” este accesibilă pentru toți cei interesați, oferind opțiuni variate pentru a vă adapta preferințelor și nevoilor:

 • Bilet pentru participarea online (99 lei): Oportunitatea de a participa și conecta online la eveniment, explorând toate momentele captivante și inspiraționale.
 • Bilet cu prezență fizică (499 lei): Pentru cei care doresc să simtă atmosfera direct, acest bilet oferă acces la evenimentul live la PORT MALL. O experiență autentică și captivantă în cadrul acestui forum dedicat femeilor.
 • Bilet VIP cu acces la petrecerea Networking (1999 lei): Experiența supremă pentru cei dornici de un plus de exclusivitate. Acest bilet include acces la petrecerea Networking, unde veți putea socializa, crea relații noi și să vă bucurați de o atmosferă vibrantă.

Nu există nimic mai special decât să oferi unei femei dragi șansa de a participa la un eveniment dedicat ei. Un bilet la „PORT Schimbarea” poate fi un cadou memorabil pentru mama, soția sau iubita ta. Aici, vor găsi nu doar inspirație și conexiuni, ci și ghidare pentru propria lor călătorie de transformare.

Participând la „PORT Schimbarea”, vei avea șansa de a socializa cu alte femei inspiraționale și de a crea relații noi. Forumul oferă un mediu prietenos și deschis, unde vei putea împărtăși povești, experiențe și să-ți extinzi cercul de cunoștințe.

Nu doar că vei experimenta un eveniment deosebit, dar vei și beneficia de o mini vacanță binemeritată. „PORT Schimbarea” este o oportunitate de a te conecta cu tine însăți, de a-ți încărca bateriile și de a îmbrățișa schimbarea pozitivă.

Cumpărând un bilet, contribui la dezvoltarea antreprenoriatului feminin

Evenimentul dat nu este doar despre inspirație, ci și despre acțiune. Prin fondurile generate din vânzarea biletelor, se va acorda un grant în valoare de 4.000 de euro pentru a susține dezvoltarea antreprenoriatului femeilor din Republica Moldova.

Îmbrățișează schimbarea și transformă-ți viitorul la PORT Schimbarea – Women 2 Women Forum!

Detalii și bilete disponibile aici.

Distribuie articolul: