Antonia este una dintre cele mai dorite prezente feminine din showbizul autohton. Deși este mamă a trei copii, cântăreața reușește să își păstreze o siluetă impecabilă. Recent, partenera lui Alex Velea a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii în care apare în ipostaze foarte atrăgătoare.

Nu mai este un secret faptul că Antonia reușește să pună bărbații pe jar, de fiecare dată când apare în ipostaze sexy. Artista a fost mai mereu lipsită de inhibiții și nu s-a sfiit să facă publice imagini în care apare îmbrăcată sumar sau provocator. Așa s-a întâmplat și de această dată, întrucât celebra cântăreață a postat o serie de imagini de-a dreptul incendiare.

În prima fotografie, Antonia apare într-o poziție lascivă, purtând un costum tip plasă negru, care îi lasă destul de mult formele la vedere.

În a doua imagine din seria de fotografii îndrăznețe postate pe instagram, partenera lui Alex Velea apare cu o privire pătrunzătoare, ba chiar provocatoare, lăsându-și bustul generos la vedere. Solista poartă o geacă de blugi, iar la gât are un colier din perle care se strecoară subtil pe pieptul său, aproape gol.

Distribuie articolul: