Imagini emoționante circulă în mediul online, după ce femeile din Polonia au lăsat cărucioare goale pe peronul unei gări, pentru mamele care au venit cu bebelușii în brațe din Ucraina.

Refugiații din Ucraina au luat cele mai importante lucruri și au fugit din fața războiului. Mamele și-au luat bagajul și copii de mână, ori în brațe și au fugit în România, Republica Moldova și Polonia. 

„Mame din orașul Przemyśl din Polonia au lăsat, pe peronul gării, cărucioarele propriilor copii pentru mamele refugiate, care vin din Ucraina cu copiii în brațe. O mamă a născut într-o stație de metrou din Kiev. Sute de copii stau în adăposturi subterane deja de o săptămână. Mulți s-au refugiat împreună cu părinții lor. Alții au murit în bombardamente. În Ucraina au fost bombardate școli, grădinițe și orfelinate. Două mame din Rusia au mers la ambasada Ucrainei, cu cei 5 copii ai lor între 7 și 11 ani, să depună flori și desenele copiilor pe care scrisesetă „NU RĂZBOIULUI”. Au fost arestați și au rămas jumătate de noapte în închisoare”, a scris Raluca Rădulescu, pe pagina Scena si ecranul.

Sursa: b1tv.ro

Sursa Foto: Scena si ecranul.

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

 

Distribuie articolul: