Printre sutele de persoane care au transmis deja un mesaj de susținere îndureratei familii Nogailîc să numără și unul dintre cei mai renumiți vloggeri din țara noastră. Este vorba despre Ilie Bivol, cel care acum câteva ore a făcut public un filmuleț în care își exprimă condoleanțele pentru soția și cele două fetițe rămase fără tată și soț.


13690588_10210051531227961_2025515648130464556_nChiar dacă suma necesară pentru întoarcerea datoriei care stătea pe umerii familiei Nogailîc a fost acumulată, durerea prin care trec acești oameni nu poate fi ștearsă atât de ușor. Profund marcat de întâmplarea nefericită care a avut loc ieri în Chișinău a fost și Ilie Bivol, un îndrăgit youtuber moldovean. Acesta a postat un video în care vorbește la acest subiect:

„Fac acest video, pentru că pe mine m-a afectat foarte mult întâmplarea de ieri. Sunt foarte trist pentru acest caz și vreau să înțelegeți că voi poate vă jucați în ogradă cu prietenii, vă distrați în club, vă bucurați alături de familiile voastre, dar cineva, undeva stânge un foc și în fiecare zi își riscă viața pentru ca oamenii să trăiască. Hai să facem împeună o mișcare foarte frumoasă: oricând o să vedem un pompier, să mergi la el și să-i spunem că el este eroul tău. Deseori, apreciem faptele unui om atunci când el deja nu mai este lângă noi. Sunt sigur că voi toți aveți acum persoane dragi lângă voi, iar dacă mama ta, fratele tău, sora ta, tatăl tău, bunica ta sunt acum lângă tine, cuprinde-i și spune-le că îi iubești. Probabil fetele pompierului până acum în așteaptă pe tata acasă.”.

Urmărește mai jos filmulețul integral:

Amintim că ieri, 11 noiembrie, pompierul Ion Nogailîc a murit în timp ce încerca să stingă un incendiu izbucnit în sectorul Ciocana. Ulterior, a fost demarată o campanie de colectare de fonduri pentru a ajuta familia eroului căzut la datorie.

Citește și: Lilia Ojovan te îndeamnă să ajuți familia pompierului căzut la datorie, în cadrul unui eveniment caritabil

Foto: Facebook.com