Soarta Ilenei Lazariuc pare cu adevărat a fi ruptă din scenariile de film. Dacă în prezent are de toate și poate chiar mai mult, în trecut, fiica Anastasiei Lazariuc a trecut prin perioade mai dificile. Ce declarații interesante a făcut nora lui Ion Țiriac, despre mutarea în România, aflăm din interviul acesteia pentru Antena Stars. 

„Trecerea în România a fost destul de dură, pentru că eram obișnuită acolo, o aveam pe bunica, eram la școală unde erau toți prietenii mei. A fost bruscă trecerea, mama nu mi-a spus din timp că ne mutăm. A fost o decizie spontană. A fost greu. Mi-am găsit prieteni foarte repede. Ea deja avea foarte multe concerte, pleca foarte des, ea era mai mult aici, noi eram acolo şi atunci a luat decizia că este mult mai bine să fim lângă ea. Aşa a luat decizia să ne mutăm aici cu toţii.

Ea ne-a lăsat întotdeauna să fim independenți, să luăm deciziile proprii, dar bineînțeles că ne urmărea întotdeauna. Și când eram copii ne descurcam singuri. La bunica, la țară, era la fel. Bunica, pentru mine, a fost totul. Aveam o relație foarte apropiată, ea mă răsfăța. În fiecare vacanță eram la bunica la țară, desculță. Asta mi-a pus bazele unei copilării adevărate.

Eu îmi duc copiii la țară. Au muls și vaca și le-a plăcut.

nj

Mama a suferit foarte mult, mai ales, văzându-mă pe mine că nu mă acomodam. Dar a fost o perioadă scurtă. Mi-a povestit, după aceea, că avea îndoieli, că nu știa dacă a luat decizia bună. Poate că ar fi fost mai bine să mergem înapoi, dar în momentul în care a văzut că mi-am făcut viaţa mea, prietenii mei, atunci a ştiut că a luat decizia bună.

Dormeam pe scaune, pe mese, dormeam peste tot pe unde apucam. S-a întâmplat foarte des, pentru că nu avea cu cine să mă lase, eram mai mică. Mă lua tot timpul la concerte, adormeam, eram copilul restaurantelor. Toată lumea ştia a cui sunt, mă găseau dormind, îmi puneau o plapumă peste mine şi mă lăsau acolo. 

Pot să consider că România este casa mea. Copiii mei mi-aș dori să aleagă singuri unde vor să trăiască. Acum sunt prea mici, dar dacă s-ar muta în altă țară, m-aș muta și eu în altă țară, dar n-aș fi cicălitoare”, a mărturisit vedeta.

cats

Sursa: Antena Stars

Foto: captură video, Facebook

Distribuie articolul: