Rapperii Magnat și Feoctist sunt tot mai solicitați la evenimente. Iar după piesa „Dă-mă mama după Iura”, artiștii au devenit primii în lista celor care sunt așteptați la evenimentele private. Însă, nu este totul așa de simplu, Magnat și Feoctist au o condiție pe care ar trebui să o îndeplinești, dacă ai vrea ca cei doi să-ți evolueze la eveniment.

La cât sunt de solicitați, rapperii și-au impus anumite condiții, despre care au povestit în cadrul unui interviu.

Prezența unei scene este primordială pentru artiști. Aceștia nu-și doresc să fie deranjați atunci când evoluează sau să fie luați în mijloc și serviți cu alcool.

„Anul trecut am fost la mai multe nunți, anul acesta încercăm să le selectăm. Sunt multe solicitări și nu putem pleca la 2-3 nunți, nu suntem roboți. Și încercăm să le selectăm să vedem ce fel de nuntă e, în primul rând. Cu tot respectul față de toate satele unde se fac nunți, dar. . .mie personal nu mi-i plăcut când plec la o nuntă, nu e scenă, nu-i nimic și vine un om de 60 de ani. . .când noi deja cântăm și propune un 50 de grame. Momente din astea deja nu mă regăsesc în ele cred că trebuie excluse fără să se supere cineva. Odată ce avem un raider cu organizatorii, avem careva condiții, ei sunt de acord să pună o scenă”.

Distribuie articolul: