Igor Dodon a invitat-o pe interpreta de origine rusă Valeria să cânte la Chișinău și Bălți cu ocazia zilei de 9 mai. Anunțul a fost făcut pe pagina sa de Facebook. La postare, președintele a atașat și un filmuleț video în care cântăreața anunță că acceptă invitația.

Potrivit AGORA.md, președintele a făcut anunțul pe pagina sa de facebook, distribuind un filmuleț în care interpreta acceptă invitația acestuia și se declară nerăbdătoare să ajungă la Chișinău și Bălți.

„La invitația mea, interpreta Valeria, artistă a poporului în Rusia, va cânta la Chișinău și la Bălți pe 9 mai, de Ziua Victoriei. Renumita interpretă nu a fost demult timp în țara noastră și noi vom fi foarte bucuroși să o revedem în Moldova, în această zi importantă”, a scris Igor Dodon.

„În capitală, evenimentul se va încheia cu focuri de artificii colorate. Să sărbătorim Victoria împreună”, a mai adăugat șeful statului.

 Dodon a menționat că  la concertele pe care le organizează de 9 mai la Chișinău și la Bălți vor fi prezenți și interpreți din Republica Moldova. Însă, nu a făcut publice numele acestora.

AGORA menționează că la 9 mai este marcată Ziua Victoriei. Totodată, începând cu 2017 în Republica Moldova este marcată și Ziua Europei.

Sursa: AGORA

Distribuie articolul: