Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a confirmat că și-a procurat bilete de avion, doar că înaintea anunțului Procuraturii privind deschiderea dosarului împotriva sa. Deci, acesta spune că s-a cumpărat bilete cu câteva zile mai devreme. 

Potrivit lui Dodon, biletele le-a procurat pe 16 mai, în timp ce despre deschiderea dosarului penal împotriva sa Procuratura a anunțat pe 18 mai. 

„Un alt detaliu legat de percheziții. L-am anunțat pe procurorul pe caz că am bilete la avion peste câteva zile și dacă trebuie să le anulez, dacă trebuie să preîntâmpin aeroportul că nu voi zbura, precum și să anunț persoanele cu care urma să am întrevederile planificate cu mult timp în urmă.

Menționez că biletele le-am procurat pe 16 Mai, în timp ce despre deschiderea dosarului penal împotriva mea Procuratura a anunțat pe 18 Mai.

Deci între procurarea biletelor și dosarul penal nu a existat din start nicio asociere, nici nu se știa că îmi va fi deschis acest dosar penal”, a conchis Dodon.

Amintim că fostul președinte al R. Moldova, Igor Dodon, își va petrece următoarele 30 de zile în arest la domiciliu. Procurorii anticorupție au contestat cu recurs mandatul de arest la domiciliu aplicat în privința ex-președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon.

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: