Lucrezi în birou și vara? Nu mai știi cum să îți alegi ținutele ca să te simți și confortabil, și să ai un look fresh? În sacourile de toamnă te sufoci la 30 de grade? Stilista Alina vine cu câteva idei de ținute office, pentru sezonul estival, de la care poți să te inspiri!

Alina a publicat pe pagina sa de Instagram 9 idei de ținute stilate de vară pentru fetele care lucrează în birou:

O ținută compusă din sacou și fustă de in, combinate cu adidași și o gentuță de aceeași nuanță, va crea o look elegant, dar în același timp casual.

Combină un maiou cu dungi negre cu pantaloni subțiri albi și optează pentru un sacou și pantofi în aceleași nuanțe neutre, iar ținuta poate fi completată cu o gentuță de culoarea voastră preferată!

 

Încă o ținută casual-elegantă cu pantaloni largi, evazați combinați cu un maiou simplu alb și un sacou de aceeași nuanță a pantalonilor. Optează pentru o pereche de adidași albi și o gentuță de o culoare aprinsă!

 

Vezi și celelalte variante în imaginile de mai jos:

Urmăritorii ei de pe Instagram, au rămas mulțumiți de ideile oferite de stilistă!

Acum poți să mergi încrezută la oficiu, știind cum să combini interesant piesele vestimentare din garderobă repetând exemplele oferite! La sigur vei fi cea mai fashion lucrătoare din birou!

Foto: Instagram/ Carauș Alina