Natalia Barbu este căsătorită cu unul dintre cei mai bogați oameni din România, Nicolae Sota. Cei doi au împreună un băiat pe nume Victor. În trecut omul de afaceri a mai fost căsătorit cu Dana Sota, cu care la fel are un fiu. 

Dana s-a căsătorit cu Nicolae Sota pe când avea doar 19 ani și au decis să divorțeze în 2011. Femeia a lucrat în compania soțului aproape zece ani dar mai apoi și-a deschis propria afacere, un centru de estetică facială și corporală în București.

Recent Natalia Barbu și-a sărbătorit împlinirea celor 40 de ani. Artista a avut parte de multe surprize din partea celor dragi și chiar din partea Danei, care i-a dăruit un microfon. Natalia a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care apare îmbrățișată cu Dana, semn că nu au resentimente și că sunt foarte apropiate.

 

View this post on Instagram

 

Cel mai frumos cadou de ziua mea❤️❤️❤️ multumesc #danasota #family #love

A post shared by Natalia Barbu (@nataliabarbu_official) on

Dana Sota a păstrat numele de familie a fostului soț și chiar a participat la nunta Natalie cu Nicolae sau Tony așa cum i se mai spune.

Menționăm că Nicolae Sota mai are un fiu cu modelul Adela Chirică, cu care ar fi urmat să se căsătorească în 2011, însă a întâlnit-o pe Natalia și  s-a căsătorit cu ea în doar câteva luni.

Sursa foto: Instagram\ wowbiz.ro