Imagini inedite cu Paul Walker în copilărie și adolescență, dar și de pe platourile de filmare apar în documentarul „I Am Paul Walker”, al cărui trailer a fost dat publicității zilele trecute.

Actorul din seria The Fast & Furious a murit în noiembrie 2013 la vârsta de 40 de ani într-un tragic accident de mașină care a avut loc în Los Angeles. Familia acestuia, părinții Paul Walker Sr. și Cheryl Walker, frații Cody Walker și Caleb Walker, surorile Ashlie Walker și Amie Walker, dar și fiica lui, Meadow Walker, în vârstă de 19 ani,  apare în acest documentar pentru a vorbi despre viața alături de actor și cele mai plăcute amintiri pe care ei le au despre el.

„Era un copil mare”, spune fratele acestuia despre Paul, în timp ce imaginile îl arată fanilor pe Paul Walker în copilărie, scrie Elle.ro

Sora lui, Ashlie, vorbește despre pasiunea lui Walker pentru mașini și viteză. „Îi plăcea să meargă repede”, spune aceasta. „Cum am fost suficient de mare încât să mă pot ține bine, mă lua cu el, el la volan și mergeam în viteză, în cea mai antrenantă experiență a vieții mele”.

În documentar mai apare și Tyrese Gibson, unul dintre actorii care a jucat alături de Paul în franciza „Fast & Furious”. „Dacă și voi l-ați fi iubit la fel de mult ca noi, atunci v-ați fi întrebat ‘De ce el și nu noi?’”, spune acesta. Vezi trailerul filmului:

Vezi și: Fiica lui Paul Walker este o domnișoară în toată regula. Cum arată Meadow la 18 ani (Foto)

Distribuie articolul: