Legendarii membri ai trupei O-Zone revin în fața publicului, după 12 ani de absență. Cei 3 soliști vor evolua din nou pe aceeași scenă. Evenimentul va avea loc marți, pe 9 mai, doar că nu în capitala Republicii Moldova, ci la București.

Marți, de Ziua Europei, Piața Universității din București va găzdui un concert de zile mari, începând cu ora 17:00. Spectacolul organizat în cinstea împlinirii a 10 ani de când România face parte din UE  va oferi intrare liberă doritorilor, organizatorul evenimentului fiind Primăria Municipiului București.

Surpriza este că pe scenă, alături de Akcent, Alexandra Stan, Antonia, Carla’s Dreams, Dan Bălan, Fly Project, Inna și Morandi, vor reveni băieții din trupa O-Zone.

Alexandru Danu, purtătorul de cuvânt al lui Dan Bălan, a confirmat pentru EA.md faptul că artistul revine pe scenă, alături de Arsenie Todiraș și Radu Sârbu. Soliștii vor interpreta melodiile care i-au făcut celebri în întreaga lume și care nu s-au învechit nici peste ani.

„Nu sunt piese vechi, sunt toate hiturile ascultate și în prezent” – ne-a mărturisit Alexandru Danu.

image-0-02-05-b117f913e02ea88d9122a282b28480ccbbac5e79a1419fb24baf6d1aebb7c704-V

Informația este confirmată și pe agenda concertelor de pe websiteul oficial al lui Dan Bălan.

ty

Amintim că trupa O-Zone își încheiase activitatea la 12 ianuarie 2005, după ce a devenit cel mai de succes grup din Europa. Cei trei membri ai formației se lansaseră fiecare în proiecte individuale, continuând cariere solo.

 

Distribuie articolul: