Elena Karafizi, cunoscută la noi pentru cover-urile la piese celebre pe acre le face, dar și pentru proiectul duo Karafizi & TheRoof, este noua solistă a Parov Stelar. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială a trupei acum câteva zile, iar formația austriacă deja a anunțat următorul turneu în care va concerta alături de moldoveanca noastră. 

„Suntem extrem de mândri și fericiți să o întâmpinăm pe Elena Karafizi, în calitate de vocalistă a formației Parov Stelar Band. Elena vine de la Chișinău, Moldova. Elena are o chimie foarte specială cu noi toți, ceea ce va face spectacole live în 2019 și mai frumoase!”, scrie Jan Kohlrusch.

La rândul ei, Elena a împărtășit vestea prietenilor virtuali. „Începând de astăzi, sunt parte a trupei Parov Stelar. Sunt absolut copleșită și abia aștept să văd ce ne pregătește viitorul!”, a scris artista.

Trupa Parov Solar a fost fondată de muzicianul și DJ-ul Marcus Fuereder și este la moment una dintre cele mai celebre din Europa pe stilul jazz house și electro pop. Parov Stelar este printre puținele trupe care produc muzică electronică în Europa. Formația se poate lăuda cu mai multe colaborări cu Lana Del Rey, Bryan Ferry și Lady Gaga.