Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descoperă principale previziuni din horoscopul lunii august 2019.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Astrele conlucrează alături de tine în tot ceea ce întreprinzi. Deşi nu reușeşti să-ţi dai seama de tot ceea ce trăieşti în momentul de faţă, o întâmplare care va avea loc spre finele lunii te va ajuta să iei o decizie în favoarea binelui tău emoţional. Cariera nu mai este de mult o prioritate pentru tine. Ești o fire familistă şi-ţi doreşti să investeşti mai mult în plan personal.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Chiar dacă în mintea ta lucrurile sunt aranjate, în perioada următoare o să ai senzaţia că trăieşti viaţa altei persoane. Nu te regăseşti în nimic din ce ţi se întâmplă şi nimeni nu te poate ajuta cu nimic în acest sens. Cariera este ceea ce-ţi doreşti, dar chiar şi aşa este loc de multe îmbunătăţiri pe care ar trebui să le iei în considerare.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nevoia de a găsi răspunsuri la nivel spiritual devine din ce în ce mai profundă. Perioada dificilă care se anunță te va ajuta să descoperi noi lucruri despre tine. Niciodată nu te-ai simțit mai neputincioasă, dar indiferent de ceea ce se va întâmpla, tu știi că ai „pus la bătaie” cea mai bună dinamică a ființei tale.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Consecințele acțiunilor tale se vor observa abia în lunile următoare. Este important să fii precaută. Influenţele Lunii asupra zodiei tale nu vor fi benefice şi de aceea luna august va fi una dintre cele mai grele din an. Au loc evenimente bulversante din punct de vedere emoţional. Trebuie să fii pregătită să faci faţă imprevizibilului.

Leu (23 iulie – 23 august)

Viața amoroasă rămâne singurul loc unde tu ești cea care dirijează cursul evenimentelor. În această lună ai șansa de a obține împrumutul dorit sau de a rambursa în totalitate o sumă de bani şi acest lucru te va ajuta să scapi de o mare parte din stresul financiar. Chiar dacă momentele pe care le trăieşti în plan personal nu mai sunt atât de intense ca altădată, alegi totuşi să rămâi optimistă.

Fecioară (24 august – 22 septembrie)

Influenţele astrelor de la începutul lunii îţi dau impresia că eşti mai singură decât în realitate. În mai toate zilele care urmează te încearcă sentimentul că cei din jur nu te înţeleg aşa cum ţi-ai dori.Indiferent de ceea ce simţi, evită să respingi persoanele care nu-ţi îndeplinesc aşteptările, pentru că acest tip de atitudine nu poate decât să te dezavantajeze.

Balanță (23 septembrie – 23 octombrie)

Ambiția de a atinge succesul este mai puternică în luna august decât nevoia de armonie emoțională sau de liniște în familie. Drumul către orice reușită nu este unul ușor, fapt care se observă mai ales la nivelul energiei. Stările de neliniște continuă să te dezechilibreze la nivel emoțional și parcă te simți mai singură ca oricând.

Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)

Încă de la începutul lunii ai o dispoziţie schimbătoare şi cei din jur nu ştiu la ce să se aştepte din partea ta. Acest comportament îţi aduce doar dezavantaje şi de aceea este important să înveţi să fii mai constantă în idei, sentimente, acţiuni. Cariera îşi urmează cursul, deşi tu nu faci prea multe în acest sens. Eşti doar foarte norocoasă.

Săgetător (23 noiembrie – 23 decembrie)

Nu are rost să începi ultima lună de vară cu o dispoziţie negativă, mai ales dacă acest lucru se datorează unor persoane care ţi-au demonstrat în timp că nu-ţi apreciază devotamentul şi încrederea. La birou ai parte de zile destul de tensionate, deoarece deadline-ul unui proiect important este foarte aproape, iar tu nu ai reușit să te afirmi așa cum îți doreai.

Capricorn (24 decembrie – 20 ianuarie)

În zilele care urmează te vei simți inspirată să schimbi lucruri din viața ta. În multe situații îți dai seama că nu mai ai nevoie de confirmarea celor din jur. Modul în care faci alegeri s-a modificat radical în ultimele luni. Acum poți vorbi cu mâna pe inimă despre cât de intens a fost procesul transformațional pe care l-ai trecut cu brio.

Vărsător (21 ianuarie – 18 februarie)

Perioada care urmează este marcată de calm, de linişte interioară, de melancolie şi de momente alături de cei dragi. Îţi îndrepţi atenţia către familie şi prietenii apropiaţi, cele mai valoroase părţi din viaţa ta. Din punct de vedere emoţional, vei fi foarte liniştită şi dornică de a face totul pentru a menține armonia în jurul tău.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Onorezi cu maturitate perioada de intro-specție pe care o vei traversa. Atâta timp cât ai stabilitate şi securitate afectivă, te simţi fericită. Partea financiară îți poate influenţa destul de mult deciziile în plan personal. Acum știi că împlinirea ta nu depinde de cât de mult îți poți permite. Pentru tine, totul are acum un alt sens.

SURSA