Un nou an, noi obiective. Dar ce ne rezervă astrele pentru noul an? Poate o nouă dragoste sau o nouă etapă în relația pe care deja o avem? Haideți să aflăm! Iată ce prezice astrologul de la InStyle pentru zodia ta în 2023.

Berbec

Sursa foto: USA Today

Până pe 12 ianuarie, ai putea să te simți mai puțin motivat să-ți exprimi dorințele. Până în primăvară, în special în jurul datei de 20 aprilie, când eclipsa de soare cade în semnul tău, vei fi entuziasmat să începi să faci schimbări pentru a-ți satisface nevoile emoționale. În timp ce romanticul Venus este retrograd în sectorul tău romantic, între 23 iulie și 4 septembrie, ți se va cere să faci pași mici în viața ta amoroasă. Astfel viața ta amoroasă va deveni mai distractivă și mai plăcută. Pe 14 octombrie, vei fi pregătit să faci pașii necesari pentru o relație care îți va aduce satisfacție și bunăstare.

Taur

Sursa foto: Women’s Health

În 2023, vei cultiva mai multă pace interioară, ceea ce nu poate decât să-ți susțină viața amoroasă.  Din 16 mai și până pe 25 mai 2024, norocosul Jupiter  îți amplifică norocul și dorința de a avea mai mult din ceea ce îți aduce fericire, printre care momentele petrecute cu partenerul tău.  Între 23 iulie și 4 septembrie, vei arunca o privire în urmă la vechile răni emoționale și lupte din viața ta interioară care continuă să influențeze legăturile actuale. S-ar putea să nu sune ca fiind cea mai veselă activitate, cu siguranță, dar faptul de a fi deschis să îți lecuiești rănile și să te împaci cu fantomele relațiilor din trecut te poate pregăti pentru mai multă împlinire și bucurie.

Gemeni

Sursa: YourTango

Deși anul începe cam greu, cu Marte, orientat spre acțiune, retrograd în semnul tău, care îți consumă energia, și cu guvernatorul tău, Mercur mesagerul, retrograd în sectorul intimității, vei reuși să iei din nou avânt până în februarie. Însă un vis romantic pe care îl ai de mult timp poate deveni realitate.Practic, cu cât ești mai deschis la schimbări majore, cu atât vei fi mai implicat în legăturile tale platonice și romantice. Ferește-te de neînțelegeri  între 23 iulie și 4 septembrie. Această perioadă te va ajuta să dobândești claritate cu privire la cine merită timpul și energia ta și pe cine să pui pe lista de așteptare. Iar în jurul datei de 14 octombrie, a doua eclipsă de soare a anului cade în zona ta de romantism, semnalând începutul unui nou capitol în viața ta romantică, fie că vei începe o relație, te întâlnești ocazional sau ești într-o relație de lungă durată.

Rac

 

Sursa foto: Women’s Health

 

De la sfârșitul anului 2021, o anumită poveste se desfășoară în legătură cu creativitatea și romantismul tău, datorită unei serii de eclipse care se întâmplă în aceste sectoare. Iar în jurul datei de 5 mai, eclipsa de Lună din zona ta romantică va face posibilă o realizare revelatoare în viața ta romantică. Iar din 16 mai până pe 25 mai 2024, călătoria lui Jupiter îți stimulează capacitatea de a petrece timp cu alții pentru a lucra la un obiectiv comun. Dacă ești singur, o prietenie ar putea deveni ceva mai mult, iar dacă ești în relație, probabil că îți vei aprecia mai mult partenerul de viață. Octombrie poate fi o lună dinamică, deosebit de memorabilă pentru tine, pregătind terenul pentru experiențe ieșite din comun, distracție și pasiune, deoarece pe 13 ale lunii, arzătorul Marte din zona ta romantică va forma un trigon armonios cu seriosul Saturn din zona ta de aventură. Ceea ce ai visat cu ochii deschiși ar putea deveni mai tangibil decât ți-ai imaginat vreodată.

Leu

Sursa foto: Daily Express

În ultimii doi ani, Saturn, planeta angajamentului, s-a deplasat prin sectorul tău privind relațiile, încurajându-te să te gândești serios la ceea ce ai nevoie și ceea ce nu ai nevoie. Iar pe 16 februarie, Saturn se întâlnește cu Soarele în această zonă, semnalând începutul unui nou ciclu de 30 de ani. Munca grea pe care ai depus-o din 2020 va fi acum recompensată și recunoscută. În mod ideal, vei putea să mergi mai departe din acest punct știind că ai creat o fundație solidă datorită căreia relațiile pot înflori. Din 7 martie până în mai 2025 și apoi din nou din august 2025 până în februarie 2026, călătoria lui Saturn prin sectorul tău de intimitate îți poate sprijini munca pe care o depui în ceea ce privește resursele comune și conexiunea sexuală. În timp ce romanticul Venus se deplasează înapoi prin semnul tău, între 23 iulie și 4 septembrie, ți se acordă o oportunitate de a regândi modul în care te prezinți în lume. Dacă ești singur, îți vei exprima nevoile și dorințele cu privire la ce fel de relație îți dorești. Dacă ești în relație, o grijă de sine ma mare îți va aduce satisfacție în relația ta. De asemenea, poți aștepta cu nerăbdare o lună nouă în zona ta romantică pe 12 decembrie, care va găzdui probabil un nou început magic pentru tine și cineva special.

Fecioară

Sursa foto: Deccan Herald

Retrogradarea guvernatorului tău Mercur prin sectorul tău romantic până pe 18 ianuarie ar putea face ca începutul noului an să fie mai degrabă lent în ce privește relațiile amoroase. Însă timpul petrecut reflectând la ceea ce îți dorești cu adevărat de la legăturile tale va fi în avantajul tău. Pe măsură ce  Saturn, se mută în sectorul relațiilor pe 7 martie, unde va rămâne până în mai 2025, vei avea diferite provocări, care vor fi  fundamentale pentru relațiile tale. Dacă ești singur, ai putea lucra la tine însuți într-un mod care să îți sporească conștientizarea a ceea ce meriți, iar dacă ești în relație, ești pe cale să petreci următorii doi ani lucrând la aceasta pentru a fi una de lungă durată și sănătoasă. În jurul datei de 20 aprilie, prima eclipsă de soare dintr-o nouă serie cade în sectorul tău de intimitate, dând startul unui nou ciclu asertiv care ar putea să te inspire să-ți manifești fanteziile. Retrogradarea lui Venus în zona ta de spiritualitate, între 23 iulie și 24 septembrie, ar putea fi un moment liniștit, uneori derutant, care se potrivește cel mai bine introspecției. Dar, din 21 decembrie până la sfârșitul anului, timpul petrecut de Soare în zona ta romantică găzduiește un moment revitalizant, plin de flirt și capricii pentru viața ta amoroasă.

Balanță

Sursa foto: StyleCaster

Anul acesta ar putea fi unul care să schimbe regulile jocului pentru viața ta amoroasă, datorită unei serii de eclipse inedite care îți afectează direct identitatea și legăturile amoroase. Începe în jurul datei de 20 aprilie cu o eclipsă de soare în zona ta de parteneriat, care nu poate decât să-ți atragă atenția asupra reciprocității existente  sau a lipsei acesteia în relația ta  actuală. Iar în jurul datei de 14 octombrie, când eclipsa de soare cade în semnul tău, vei fi foarte conștient de propriile nevoi și te vei bucura de un val de încredere în ceea ce privește afirmarea lor. Schimbările pe care începi să le observi acum vor dura până în 2025 pentru a se desfășura pe deplin, așa că nu te simți ca și cum ar trebui să apeși pe accelerație. Venus, orientată spre relații, guvernatorul tău, se deplasează înapoi prin sectorul dorințelor tale pe termen lung între 23 iulie și 24 septembrie, ceea ce îți oferă șansa de a reevalua ceea ce îți dorești. Până la jumătatea lunii octombrie, când Soarele aducător de vitalitate se unește cu Mercur în semnul tău, te poți simți împuternicit să îți spui adevărul și să îți detaliezi visele romantice.

Scorpion

Marte, care desemnează acțiunea, va fi retrograd la începutul anului și în sectorul tău de intimitate, ceea ce ar putea să-ți dea peste cap libidoul și/sau capacitatea de a-ți îndeplini dorințele fizice și emoționale până pe 12 ianuarie. Partea bună a lucrurilor: vei ieși din acest tranzit cu mai multă claritate și încredere în ceea ce privește fanteziile care merită cu adevărat să devină realitate. Saturn, planeta limitărilor și a granițelor, se mută în sectorul tău romantic pe 7 martie, unde va rămâne până în mai 2025 și apoi din nou din august 2025 până în februarie 2026 , ceea ce ar putea crea un pic de nesiguranță care afectează modul în care primești dragostea. În cele din urmă, totuși, aceasta este o călătorie de creștere a încrederii  în acest domeniu al vieții. Și, din moment ce ai trecut deja prin aproape o serie întreagă de eclipse în semnul tău și în sectorul tău de parteneriat de la sfârșitul anului 2021, probabil că ești super-familiarizat cu marele final care va veni în acest an pe 5 mai și 28 octombrie, mai exact. Aceste eclipse lunare se referă la găsirea unui echilibru între sine și relații. Odată ce ai trecut de aceste evenimente astrologice majore, vei fi pe drumul tău pe o nouă cale care îți va aduce împlinire, poate alături de un partener cu care îți poți construi cu adevărat o viață.

Săgetător

Sursa foto: Hindustan Times

Retrogradarea lui Marte în zona ta de parteneriat până pe 12 ianuarie ar putea face ca începutul noului an să fie lent și potențial frustrant, dar nu trebuie să te temi că acest lucru dă tonul pentru ceea ce va urma în 2023. Până pe 16 mai, norocosul Jupiter, guvernatorul tău, se bucură de un alt stagiu în sectorul tău romantic, amplificându-ți nevoia și capacitatea de a spune ceea ce vrei, astfel vei avea parte de aventuri sexy și distractive.  Un punct culminant deosebit ar putea apărea în jurul datei de 1 martie, când Jupiter se conectează cu dulcele Venus. În jurul datei de 20 aprilie, o eclipsă de soare în zona ta romantică prezintă o șansă de a a-ți asculta inima și a spune exact ce îți dorești. Te vei simți mai creativ și mai spontan, toate acestea ar putea da un nou ton palpitant pentru viața amoroasă, iar aceeași vibrație ar putea fi evidentă în jurul datei de 14 octombrie, când se desfășoară a doua eclipsă din această serie. Și în timp ce dorința de a călători este în mod înnăscut încorporată în limbajul tău amoros, retrogradarea lui Venus în zona ta de aventură, între 23 iulie și 4 septembrie, ar putea da peste cap planul tău de a căuta senzații tari.

Capricorn

Sursa foto: Deccan Herald

Deși știi ceea ce trebuie să faci pentru a obține recunoașterea binemeritată pentru munca ta asiduă, acesta este un an în care vei reuși să fii mai prezent și mai relaxat, datorită faptului că norocosul Jupiter se va deplasa prin sectorul tău de romantism, între 16 și 25 mai 2024. Acest tranzit te face ca să lași munca deoparte și de a fi mai amuzant și mai spontan. Dacă ești singur, așteaptă-te la o avalanșă de momente sexy, jucăușe și pline de râsete. Dacă ești în relație, tu și partenerul tău de viață s-ar putea să vă simțiți ca atunci când v-ați întâlnit prima dată, mult flirt și multe scântei. Retrogradarea lui Venus din 23 iulie până pe 4 septembrie cade în zona ta de intimitate, ceea ce te-ar putea inspira să revizuiești o fantezie la care ai renunțat. În general, vei face bine să te gândești la ceea ce obișnuia să-ți aducă plăcere  și dacă merită să aduci în discuție cu partenerul tău actual și, poate, să o încorporezi în rutina ta. Până pe 28 octombrie, când eclipsa de Lună va cădea în zona ta romantică, vei fi pregătit să te îndrepți într-o direcție cu totul nouă în ceea ce privește o relație sau un model de relație.

Vărsător

Sursa foto: Daily Express

Anul acesta marchează începutul unui nou ciclu palpitant pentru tine, deoarece, între 23 martie și 11 iunie, Pluto, planeta transformării, se va scufunda în semnul tău. Vei începe să intri fii tu însuți într-un mod cu totul nou, pe măsură ce începi să te vezi diferit și să proiectezi acest sentiment reînnoit de sine. Iar acest lucru nu poate decât să aprindă un nou foc pentru relațiile tale romantice. Dacă ești singur, cunoașterea și iubirea de sine servește la atragerea cuiva care te face să te simți cu adevărat apreciat. Iar într-o relație de lungă durată sănătoasă, vei descoperi că partenerul tău nu poate decât să aplaude aceste progrese majore. Între 23 iulie și 4 septembrie, Venus, planeta iubirii, se deplasează înapoi prin sectorul tău de parteneriat, ceea ce ar putea încetini eforturile tale de a defini o relație mai ocazională sau de a atinge un obiectiv comun cu partenerul. Dar, atâta timp cât amândoi sunteți dispuși să munciți și dați dovadă  de răbdare, veți constata că această perioadă vă va ajuta să vă consolidați relația. În jurul datei de 14 octombrie, eclipsa de Soare din sectorul tău de aventură poate fi un moment inspirat și revelator, în care disponibilitatea de a ieși din zona ta de confort te excită total.

Pești

Sursa foto: MyPandit

Anul ar putea începe un pic mai lent. Dar de pe 20 februarie vei fi plin de energie și pregătit să te arăți pe deplin în noul an. Saturn, planeta muncii grele și a angajamentului, își va începe călătoria de ani de zile prin semnul tău pe 7 martie (va rămâne acolo până pe 24 mai 2025, apoi va fi din nou acolo din august 2025 până în februarie 2026), așa că vei face bine să fii gata să te autodepășești și să îți asumi mai multe responsabilități, deoarece nu va face decât să-ți sporească încrederea . Între 24 august și 16 septembrie, mesagerul Mercur se deplasează înapoi prin zona ta de parteneriat, ceea ce poate fi un moment în care poți medita asupra a ceea ce vrei și nu vrei de la relațiile tale individuale și cum poți să te prezinți în fața unui potențial sau actual partener de viață.  În jurul datei de 14 octombrie, eclipsa de soare din sectorul tău de intimitate marchează începutul unei noi etape dinamice pentru bunăstarea ta sexuală. Nu doar împărtășind exact ceea ce dorești, ci și știind că meriți acest lucru este esențial.

Distribuie articolul: