Este greu de crezut, dar se pare că Harry Styles și Olivia Wilde formează un cuplu. Despre acest fapt sunt convinse publicațiile ca TMZ și People. 

Această veste a apărut în presa de ceva timp, dar fără vreo sursă anonimă așa sunt se întâmplă de cele mai multe ori. Inițial cei doi au fost surprinși ieșind din casa actriței din Los Angeles, apoi se pare că cei doi au mers împreună la nunta producătorului muzical Jeff Azoff. Presa scrie că Harry și Olivia s-au ținut de mână toată seara.

Trebuie să menționăm că Harry Styles mereu a spus că pentru el diferența de vârstă dintre parteneri nu reprezintă un impediment. Cântărețul are 26 de ani, iar presupusa sa iubita 37.

Cu toate acestea, zvonurile despre o posibilă poveste de dragoste între cei doi pot fi „umflate” în mod intenționat pentru a atrage atenția asupra noului film al actriței și regizoarei: „Don’t Worry, Darling”.

În cardul acestui proiect Olivia ocupă scaunul regizorului , iar Harry, coincidență sau nu,  joacă unul dintre rolurile principale.

În timp ce toată lumea crede că proiectul comun i-a unit pe cei doi, este însă foarte posibil să avem de-a face cu un alt roman PR de la Hollywood.

Distribuie articolul: