De câteva luni, prințul Harry și Meghan Markle locuiesc în California, într-un conac imens din zona de elită din Los Angeles. Ducii de Sussex de mult timp s-au plâns că dronele zboară constant deasupra reședinței lor și încearcă să le surprindă în fotografii. 

Sursă: woman.ru

Mass-media a aflat rapid adresa Ducelui și a Ducesei, ceea ce le-a complicat foarte mult viața. Numeroși fani au început să apară în jurul casei cuplului, care tot visează să îi întâlnească. Această problemă a fost rezolvată rapid prin instalarea unui gard mai înalt și extinderea personalului de securitate. Cu toate acestea, a face față paparazzilor care tot vânează reședința ziua împrejur, s-a dovedit a fi mult mai dificil.

De mult timp, pe rețelet au apărut informații despre plângerile venite de la vecinii cuplului celebru, care s-au săturat de drone ce creează zgomot incredibil în zonă. În speranța de a captura celebritățile, fotografii lansează drone deasupra casei Ducilor de Sussex.

Recent, paparazzi au reușit să obțină fotografii ale bebelușul Archie, care este foarte rar arătat publicului. Bineînțeles, Harry și Meghan nu s-au împăcat cu această evoluție a evenimentelor.

Sursă: woman.ru

Pe 24 iulie, mass-media occidentală a raportat că Ducii de Sussex au înaintat un proces la Curtea Supremă din California, solicitând pedepse legale pentru un fotograf care încerca să vândă noi imagini cu bebelușul Archie pentru presă.

În declarație se menționează că Harry și Meghan văd drone, zburând zilnic deasupra casei. De asemenea, aceștia susțin că, din când în când, apar și găuri în gard, astfel fotografii încearcă să urmărească în secret membrii familiei regale.

Harry și Meghan subliniază că nu încearcă să ceară atitudine specială pentru persoanele lor – solicită doar să fie respectat dreptul la confidențialitate, garantat de legile statului California. În plus, soții sunt jigniți că cineva încearcă să câștige bani prin vânzarea fotografiilor copilului său. „Aceasta depășește linia roșie a răbdării oricărui părinte”, a declarat Harry.

Sursă: woman.ru