Discuțiile pe internet despre presupusa ceartă puternică dintre Justin Bieber, în vârstă de 27 de ani, și Haley Bieber, în vârstă de 24 de ani, au aprins Internetul! Ieri, Haley a decis să risipească zvonurile despre problemele din relația sa. Pe Instagram, ea a împărtășit un instantaneu cu Justin, unde aceștia se sărută și a scris că au avut un weekend minunat.

Îmi amintesc cât de minunat a fost weekendul trecut. M-am simțit foarte bine și am fost înconjurată de multă dragoste. Nu credeți negativitatea tocilarilor!” a scris modelul.

Amintim că weekendul trecut cuplul a fost în Las Vegas, unde Bieber a participat la două evenimente. După unul dintre discursurile sale, pe internet a apărut un videoclip în care acesta vorbea cu soția sa. Cântărețul era atât de emoționant, încât unii internauți au crezut că el țipă la Haley.

Cu toate acestea, martorii oculari, care erau prezenți atunci, au spus că: „a fost pur și simplu copleșit de emoții după concert și nu este nicidecum nepoliticos cu soția sa. Nu era supărat pe Hailey și nici nu țipa la ea”.

                                                                                                         

Bieber nu a comentat scandalul, dar după călătorie a publicat pe blog fotografii cu soția sa, poze în care arată fericiți împreună.

Foto: google.com
Sursa: spletnik.ru

Distribuie articolul: