Hailey Bieber este una dintre cele mai renumite modele din lume, dar nu o veți putea vedea niciodată în ipostaze goale. Modelul în vârstă de 24 de ani a vorbit despre acest lucru în emisiunea sa de pe canalul ei de pe YouTube „A Conversation With”.

„Sunt model și uneori trebuie să pozez în costume de baie sau lenjerie intimă. Pentru credincioși, asemenea fotografii pot părea sfidătoare și uneori îmi scriau că pentru o fată credincioasă, mă comport indecent. Dar adevărul este că fiecare are propriile sale principii și limite. Eu de exemplu nu aș participa la o ședință foto goală niciodată”, a spus Hailey.

„Fiecare avem o relație aparte cu Dumnezeu”, a adăugat modelul „pentru mine, credința înseamnă în primul rând dragoste și acceptare”.

Tânăra a mai spus că religia a devenit o legătură importantă între ea și Justin Bieber. Nu este un secret că ea și soțul ei sunt foarte religioși și merg adesea la biserică, unde Justin susține uneori mini-concerte. Cuplul chiar a decis să se abțină de la sex până la cununia religioasă.

Justin, în vârstă de 27 de ani, explică dăruința lui față de creștinism prin faptul că credința l-a ajutat să meargă pe calea cea bună și să se regăsească. Potrivit lui Biber, la începutul carierei sale, el a făcut multe lucruri rele, dar apoi s-a orientat spre religie pentru a-și ispăși vinovăția.

Anterior, artistul a acordat un interviu sincer în care a recunoscut că primul an din viața sa de familie cu Hailey a fost dificil. „Ne-a lipsit doar încrederea. Problemele au fost cauzate și de rănile anterioare care s-au adunat în suflet. Se întâmplă că îți este frică să recunoști persoanei dragi anumite fapte pe care le-ai făcut, pentru că nu dorești să o sperii”, a spus el.

Sursa: glamour.ru

Foto: Instagram/ Hailey Biber