Anual în jur de 100 copii din Moldova sunt diagnosticați cu cancer. Pentru unele tipuri de cancer la copii rata de vindecare poate ajunge la 80% și NOI împreună îi putem ajuta!

Farmacia Familiei apelează la mărinimie și compasiune. Oamenii cu suflet mare nu rămân străini la durerea altora, ci se mobilizează şi întind o mână de ajutor. Mai ales când în joc e viața unor copii nevinovați. Să trăiești cu inima nu e greu, dacă privești durerea străină ca și cum ar fi a ta încerci să ajuți cu ce poți. Nimeni nu e imun în fața sorții, iar faptele bune se răsplătesc înzecit.

Fii alături de Farmacia Familiei în campania “Puterea Omeniei”, campanie de colectare a fondurilor pentru ajutorarea copiilor cu maladii oncologice din Republica Moldova.

La achiziția produselor marcate cu stickerul campaniei „Puterea Omeniei”, în Farmacia Familiei sau Dita Hyper Farmacie , 10 lei din prețul acestora vor fi redirecționați pentru susținerea și tratamentul acestor copilași.

Campania va dura pe perioada 20 mai – 30 septembrie, iar suma acumulată va fi donată Asociației de Părinți “Viața Fără Leucemie”, toată activitatea careia este îndreptată spre susținerea copiilor cu maladii oncologice internați în secțiile Hematologie pentru copii și Onco-pediatrie a Institutului Oncologic din Republica Moldova și familiile care îngrijesc de acești copii.

Nu există sentiment mai frumos și mai cald decât să știi că ai contribuit la salvarea unei vieți. Ajută și tu copilașii mai puțini fericiți să iasă învingători dintr-o luptă crâncenă cu boala, cumpără produsele marcate special în Farmacia Familei și Dita Hyper Farmacie iar Farmacia Familiei va dona 10 lei pentru fiecare astfel de produs achiziționat!

Regulamentul campaniei

 

Distribuie articolul: