Primăria Chișinău anunță că în zilele de 23 și 24 septembrie, în sectoarele Capitalei, vor avea loc diferite iarmaroace și târguri cu produse și bunuri locale.

 

Scopul târgurilor este de a sprijini producătorii locali și de a oferi locuitorilor Capitalei acces la produse agricole de sezon, transmite Știri.md. 

Prin urmare, acestea vor fi organizate în următoarele locații:

În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, pe 23 septembrie 2023 – târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

Pe Calea Ieșilor, 11/4, în Parcul „Alunelul” – târgul producătorilor autohtoni „Cămara Fest”, în colaborare cu AO „Eurocivis”.

În sectorul Botanica – Parcul „Valea Trandafirilor” – târg de artizanat și articole handmade. În același sector, pe bulevardul Traian, 22, șoseaua Muncești, 170, șoseaua Muncești, 598 și strada Sarmizegetusa, colț cu strada Butucului – târgul produselor agricole autohtone.

În sectorul Centru, pe strada Ismail, 94, colț cu strada D. Cantemir – târg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

În sectorul Ciocana – târguri cu produse agricole pe adresele: strada Maria Drăgan, 30, colț cu strada Ciocana, strada Igor Vieru, 10/2, strada Alecu Russo, 65/1 și bulevardul Mircea cel Bătrân, 42. În același sector, pe bulevardul Mircea cel Bătrân, intersecție cu strada P. Zadnipru, Scuarul Arborelui Solar – târgul producătorilor autohtoni, în colaborare cu AO „Perspectiva”.

În sectorul Râșcani, pe bulevardul Moscova, 21, vizavi de strada M. Basarab, 6 și strada Calea Orheiului, 109/2  – târg cu fructe, legume și produse apicole. Pe strada Andrei Doga, 35, strada Iazului, 1, strada Ceucari, 8, strada Albișoara, 80/5 – târg cu fructe și legume. Pe strada Miron Costin, 13/1 (lângă Scuar) – târg de weekend al producătorilor autohtoni.

 

Distribuie articolul: