Vâlva creată de brandul actriţei Goop, care comercializează produse la graniţa dintre ciudat şi scandalos, continuă. Şi totul face parte dintr-o strategie bine pusă la punct. Acum, Gwyneth şi-a extins linia de lumânări cu arome nemaiauzite.

A început prin a lansa o lumânare cu… mirosul vaginului ei. Toată lumea a comentat atunci alegerea îndrăzneaţă a actriţei, a fost ironizată, criticată, dar rezultatul a fost că respectiva lumânare a ajuns, la scurt timp, sold out pe site-ul ei. Aşa că Gwyneth merge mai departe acum, extinzând reţeta.

Ce aromă are noua lumânare lansată? Aroma orgasmului ei şi vine într-un ambalaj decorat cu artificii. Actriţa de 47 de ani a ales o ocazie specială pentru a o lansa: chiar în emisiunea lui Jimmy Fallon, The Tonight Show. aromă sexy, surprinzătoare, care dă dependenţă, scrie în descrierea produsului, care costă 75 de dolari şi este deocamdată disponibilă doar în America. Site-ul Goop este, însă, plin de produse care mai de care mai ciudăţele.

Pe Goop mai putem găsi, de exemplu: un pulverizator cu ulei care îndepărtează vampirii (27 $), un aparat de vibromasaj din aur de 24 carate (15.000 $) sau un leucoplast cu efect cicatrizant, fabricat din material conductor de carbon de la NASA.


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Sursa: okmagazine.ro

Distribuie articolul: