Noul contract pe care GUZ l-a semnat cu producătorii casei române de discuri Republic Music Group dă noi roade. Astăzi, artistul a lansat „Doi” - încă o piesă care promită să ajungă la inimile celor care iubesc sau au iubit vreodată. Versurile sunt de-a dreptul pătrunzătoare, la fel ca și imaginile din videoclip.

Ivan Guzu a avut mari emoții, odată cu lansarea piesei „Doi” – cea mai nouă producție a artistului din Republica Moldova, lansată sub umbrela Republic Music Group. Spunem asta, pentru că odată cu anunțul despre noutatea muzicală, cântărețul a prezis lansarea, din toamnă, a primului său album.

„Vreau să vă prezint piesa și videoclipul Doi și să vă anunț că pe 15 septembrie o să lansez primul meu album, care se numește Colecționez suflete. Sper să vă placă!” – se arată în mesajul lui GUZ.

Și dacă la muzică a fost ajutat de către Max Kissaru, GUZ a scris de unul singur versurile single-ului, înșirând niște cuvinte de-a dreptul pătrunzătoare:

„Dragostea e scurtă ca zborul stelelor în Calea Lactee, pierdute toate” – este una dintre afirmațiile făcute de artist, prin versurile acestei piese.

Savurați și voi această baladă, al cărei videoclip a fost turnat din scene filmate pe o plajă din România, dar și în Londra, în colaborare cu Vasile Binzari și fotograful Alexandru Luchita.

Foto: captură video
Producție: Max Kissaru
Trompetă: Petru Haruta
Video București: Vasile Binzari
Video Londra: Alexandru Luchita

Distribuie articolul: