Interpreta Dana Markitan ne bucură cu o nouă producție muzicală, de data aceasta Dana ne-a pregătit ceva mai exotic și a lansat un cântec despre… Dubai! Iar ca să facă surpriza dublă, artista a reușit să publice și videoclipul filmat pentru noua ei piesă.

Noua piesă a Danei are mari șanse să devină un hit! Chiar și interpreta menționează că este un proiect mult așteptat, dar și foarte muncit așa că Dana are mari speranțe pentru aceasta.

„Piesa „Goodbye Dubai”, și acest videoclip pentru mine, este o lucrare mult așteptată, comercială, una la care pot să spun că am visat și destul am muncit.

Piesa este memorabilă, pătrunde în om cam ca virusul (desigur unul bun), cu mesaj pozitiv, care îți ridică dispoziția (că asta de fapt e misiunea mea).

Îmi iubesc enorm pământul meu, și mereu când mă aflam mai mult timp departe, îmi doream să revin cît mai repede Acasă, pentru multe motive care țin de sufletul meu și felul meu de a fi . Cânt aici că „Moldova mea e rai”, și așa și cred. De ce? Fiindcă așa ”, a scris Dana pe pagina ei de Facebook.

Interpreta ne bucură cu imagini pline de culoare în noua ei producție video, dar și cu ritmuri ritmice de dans în stil Vogue. Cum sună „Goodbye Dubai” și cum s-a transpus ideea cântecului în secvențe video, vezi mai jos.

Sursa foto & video: Facebook & Youtube