Interpreta și prezentatoarea TV Gloria Gorceag a publicat pe pagina sa de Instagram câteva fotografii în care aceasta apare cu baloane de culoare albastră în mâini. Se pare că artista a făcut dezvăluirea celui de-al doilea bebeluș pe care îl așteaptă: „Voi fi mamă de băieți”, exclamă interpreta!

A devenit deja o normalitate ca părinții să afle sexul copilului, organizând un Gender Reveal Party într-un cerc restrâns de prieteni și apropiați. Așa a decis și Gloria împreună cu soțul ei, Vitalie Catana, să afle care e sexul copilului, într-un mod mai deosebit. Aceștia au avut un balon de culoare neagră, în care erau ascunse confeti de culoarea ce reprezintă sexul bebelușului, au spart balonul și au aflat vestea cea mare!

„Da, da, în familia noastră mai vine un flăcău și sincer, sunt încântată de această perspectivă. Evident, ca orice femeie, îmi doream și fete și băieți, dar nu e cum vrem noi, dar e așa cum trebuie să fie. Când am aflat că iar cumpărăm hăinuțe albastre primul gând a fost „Doamne, chiar vrei să am 3 copii?”. Dar foarte repede mi-am dat seama că nu suntem la restaurant unde comandăm din meniu fete sau băieți, m-am acomodat în 3 secunde cu ideea și acum sunt foarte sigură că universul ne dă exact ce ni se potrivește. Plus, eu mereu m-am înțeles bine cu băieții!
Și apoi nu uit nici de vorba aia foarte adevărată „sănătos să fie”.
Mă amuză încă reacțiile oamenilor care află că tot băiețel voi avea „ei lasă că nu-i rău niș cu băieți” e ceea ce aud, dar fraza care mi se zice zilnic e asta „las’ că al treilea precis va fi fată” (zâmbește).
Dar credeți-mă, eu sunt mai mult decât fericită că voi fi unica fetiță în casă.
Ps: până și pisica noastră e motan”, a scris Gloria sub postarea în care a anunțat că mai așteaptă un băiețel.

Amintim că interpreta este căsătorită cu Vitalie Catana și împreună mai au un băiețel, pe nume Leo.

Autoare: Doina Cojocaru, stagiară