Actorul care ne-a cucerit în „Gladiatorul” din anul 2000, film pe care, să recunoaștem, l-am privit fiecare de mai multe ori, este de nerecunoscut în noul său rol. Russell Crowe pare alt om.

Ce nu faci de dragul filmului, atunci când ești actor? Russell Crowe a fost nevoit să adauge mai multe kilograme pentru a corespunde parametrilor corporali pe care îi are eroul filmului în care a jucat. Și cum nu era suficient de mășcat, acesta a fost nevoit să poarte un costum special ca să pară și mai corpolent. Este vorba despre pelicula „Unhinged” a cărei lansări este programată peste două zile, adică pe 9 iulie 2020. Russell Crowe joacă un rol negativ, rolul unui psihopat care își terorizează victima.

Deși fiomările s-au încheiat demult, actorul nu se grăbește să revină la forma de odinioară și se simte bine așa. Acesta și-a petrecut auto-izolarea în Australia, acolo de unde este originar, împreună cu părinții săi. Acesta a dezvăluit că a ales să fie acolo, de dragul părinților, deoarece ei sunt în vârstă și au nevoie de ajutorul lui.

Întrebat într-un live, de prezentatoarea unei televiziuni locale, dacă părinții săi îi vor privi filmul, acesta a spus că cel mai probabil nu. Vorbind despre lansare, deoarece este printre primele filme difuzate în cinema, după perioada de pandemie, acesta a spus că siguranța oamenilor este o prioritate. Aceștia învață din nou să facă lucrurile cu care erau obișnuiți anterior.

Întrebat dacă va filma o continuare despre „Gladiator” acesta a spus pe un ton glumeț: „Sunt sigur că am murit în acel film”.

Sursa: Youtube.com