Soția lui Smiley atrage atenția cu frumusețea ei! Gina Pistol s-a fotografiat într-o poziție seducătoare, stârnind admirația bărbaților și, poate, invidia femeilor. Vedeta de televiziune pare să fi renunțat la inhibiții și, cu eleganță, a decis să împărtășească fanilor o fotografie în care poartă o bustieră.

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, iar fericirea lor a crescut și mai mult după ce au devenit părinți. În urmă cu ani de zile, Josephine, fructul iubirii lor, a venit pe lume.

Cu toate că Gina a decis să ia o pauză din lumina reflectoarelor pentru a-și crește fiica, nu uită de fanii care au iubit-o și au susținut-o de-a lungul anilor. Așadar, când are timp, postează în social media diverse ipostaze cu ea și restul familiei sale.

De data aceasta, vedeta a dat dovadă de încredere în propria persoană și asumare, astfel că a postat o imagine în care apare purtând o bustieră neagră. Se poate vedea cu ochiul liber că soția cântărețului are în continuare grijă de ea și se menține într-o formă de zile mari.

În urma sarcinii, vedeta a reușit să elimine rapid kilogramele în plus acumulate în acea perioadă. Astfel, întrebările referitoare la dietă nu au întârziată să apară, iar Gina a mărturisit cum a reușit să ajungă de la 80 de kilograme, la 59.

La acea vreme, ea dezvăluia faptul că numărul mare de kilograme inițial a speriat-o, însă a decis să-și reintre în formele de odinioară.

„Am tot încercat să îmi găsesc o portiţă pentru a mă reapuca de sport, dar nu am avut timp. Acum am venit să văd ce e de făcut, mi-am zis că o pot lăsa pe cea mică acasă câte jumătate de oră de două ori pe săptămână şi să fac acest lucru pentru mine.

Îmi doresc să îmi reintru în formă şi nu e chiar atât de uşor, parcă nu vor să se îndepărteze de mine kilogramele. Eu ajunsesem la 80 de kilograme înainte să nasc, a fost puţin şocant, până acum văzusem cifra 80 doar în buletin, niciodată pe cântar!”, a povestit Gina Pistol.

 

 

Distribuie articolul: