Gina Pistol a împlinit 40 de ani, iar frumoasa vedetă a avut parte de surprize minunate încă de la începutul zilei. Partenerul său, Smiley, a avut grijă ca aceasta să se bucure de ziua ei de naștere, iar apoi, prezentatoarea TV a plecat pe platourile de filmare la emisiunea „Chefi la cutițe”. 

„Am plâns toată dimineața pentru că astăzi împlinesc 40 de ani de viață pe acest pământ și am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea. M-am trezit pe o muzică superbă, în living aveam un cvartet de coarde care a cântat „Parfum de femeie” superbul tango, vals. Vă dați seama că eram trezită din somn, abia ieșisem din baie și bineînțeles că am plâns.”, a spus prezentatoarea TV pe Instastory.

Anul acesta a adus multe surprize pentru Gina Pistol. Ea și Smiley se pregătesc să devină părinți, după ce le-au dezvăluit fanilor că așteaptă o fetiță printr-un mesaj extrem de emoționant pe canalul de Youtube al artistului. Vedeta de televiziune trăiește clipe minunate și se bucură de fiecare moment, așteptând să își strângă în brațe micuța.

 

Distribuie articolul: