Viitoarea mămică a fost criticată de urmăritoarele sale care au observat că buzele acesteia s-au fi mărit „peste noapte”. Gina Pistol însă nu s-a lăsat intimidată și le-a răspuns cârcotașilor.

De când s-a aflat că Gina Pistol și Smiley sunt în așteptarea primului lor copil, tot mai multe persoane sunt cu ochii pe cuplu. Vedeta de peste Prut a devenit mult mai activă pe Instagram, acolo unde ține legătura cu cei peste 1 milion de urmăritori. Uite că pe lângă cei care o urmăresc cu drag sunt și persoane mai puțin binevoitoare care, observând recent că buzele Ginei au devenit mai mari, au criticat-o dur pentru augmentarea în sarcină.

Femeia însă nu se lasă pradă cârcotașilor și a venit cu o reacție: „O să clarific aici totul, că nu am timp să răspund la toate mesajele de pe Instagram. Unu la mână, eu de când m-am operat, acum câțiva ani, mi-am tăiat buza ca să scot din țesut și ca să scot soluția injectată, iar de atunci nu mi-am mai injectat absolut nimic în buză.

Doi la mână, cât de nebună să fiu să-mi injectez în perioada asta, însărcinată fiind, ceva în buze. Și nu cred că există doctor estetician care să facă asta. Și trei la mână, buzele sunt umflate pentru că… sarcina!”.

Ulterior, Gina a publicat un citat care spune: „Percepția ta despre mine este felul în care te vezi pe tine însuți”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

Câteva săptămâni în urmă Gina Pistol a dezvăluit că se luptă cu retenția de apă: „Am impresia că sunt Gina de două ori”, lucru care li se întâmplă multor graviduțe.

Sursa: Instagram

Citește și: Gina Pistol – o graviduță sexy. Vedeta și-a arătat burtica la TV (Video)