Într-o relație, satisfacția sexuală trebuie să fie reciprocă și ambii trebuie să puneți accent pe dorințele fiecăruia. În acest sens, atât femeile, cât și bărbații ar trebui să fie deschiși și să comunice despre preferințele și nevoile lor sexuale. Însă, dacă dorești să afli câteva sfaturi despre cum să îți satisfaci partenerul în dormitor, iată câteva idei:

1. Acordă atenție preludiului

Bărbaților adevărați le place să ne satisfacă, dar și să fie satisfăcuți. Nu sări peste preludiu. Pentru bărbați, preludiul poate fi la fel de important ca și actul sexual în sine. Încearcă să îi oferi o experiență senzuală, acordându-i atenție și făcându-l să se simtă special. Poți să-i masezi spatele, să-l săruți pasional, să îl stimulezi manual sau oral. În general, preludiul ar trebui să fie un timp de explorare și de construire a dorinței sexuale.

2. Spune-i ce ai vrea să îți facă

Un bărbat adevărat va ține cont de indicațiile tale. Lor le place să ne excite și au o satisfacție enormă când știu că ne pot provoca orgasme. Bărbaților le plac femeile curajoase, care nu se rușinează și care pot comunica.

3. Privește-l în ochi în timpul sexului oral

Bărbații adoră sexul oral. Nu e o noutate. Dar trebuie să-ți placă și ție. Majoritatea mi-au spus că e mult mai excitant când femeii îi place ce face și că adoră când sunt priviți.

4. Preia inițiativa

Propune tu un  joc nou sau poziții noi pe care să le încercați în dormitor. Bărbații vor ca noi să fim acelea care inițiază actul sexual. Astfel îi demonstrezi că îl dorești și că îți place sexul. Bărbații sunt adesea atrași de spontaneitate și de provocare. Poți să îl surprinzi cu o noapte pasională, să îi trimiți mesaje sexy sau să îi oferi un dans senzual. În general, dacă îți folosești imaginația și îți faci timp pentru a fi creativă, poți să îi oferi partenerului tău o experiență sexuală intensă și satisfăcătoare.

5. Mișcă-te

Bărbaților le plac femeile care se mișcă, care scot sunete. Aceștia adoră când femeia preia controlul și preferă să fie ea deasupra. Chiar dacă ești dedesubt, îl poți săruta, mângâia. Important e să îi arăți că îți place.

6. Nu-l judeca

Bărbaților le place să fie lăudați pentru performanța lor sexuală. Le place să vorbească despre fanteziile lor și vor ca tu să i le satisfaci. Evident că poți impune limite și să îl refuzi. Însă niciodată nu ar trebui să râzi de el pentru că are anumite dorințe. Întreabă-l ce ar vrea să încerce și îndeplinește-i dorințele.

7. Sărută-l și mângâie-l pe tot corpul

Întreg corpul este o zonă erogenă. Mângâie-l pe coapse, sărută-l pe piept. Nu te grăbi. Răsfață-l și demonstrează-i că în acel moment el e centrul universului.

În final, este important să reținem că fiecare relație sexuală este unică, iar preferințele și nevoile partenerului tău ar putea fi diferite de cele ale altor bărbați.

Distribuie articolul: