Cu ocazia zilei de 8 martie, Andreea Bălan a fost surprinsă de iubitul ei, Tiberiu Argint, cu o declarație neașteptată pe care a făcut-o pe rețelele sociale. 

Tiberiu Argint a publicat pe Instagram Stories un colaj cu femeile importante din viața lui. În prima fotografie apar mama și sora lui, Sonia Argint, iar în a doua imagine apare Andreea Bălan. Alături de acest colaj, Tiberiu Argint a scris:

„La mulți ani tuturor femeilor și mamelor.”

În ciuda faptului că în ultima vreme au existat zvonuri potrivit cărora Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-ar fi despărțit, acest gest vine să demonstreze că relația lor este tot mai solidă.

Până acum, Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu au publicat fotografii împreună și nu au confirmat public niciodată că formează un cuplu. Cei doi au fost fotografiați de paparazzi cu mai multe ocazii și au mers în vacanțe împreună, cum ar fi în decembrie 2020 când au fost la munte și alături de ei a fost prezentă și sora lui Tiberiu, Sonia Argint. În luna octombrie a anului trecut, Andreea Bălan și iubitul ei au fost într-o vacanță în Lisabona, iar cu o lună înainte au plecat la un resort de lux din Bulgaria.

Andreea Bălan a făcut acum câteva luni o serie de dezvăluiri cu privire la viața ei personală, mărturisind la vremea respectivă că este fericită și își concentrează atenția asupra creșterii celor două fetițe.

 „Sunt în sfârșit liniștită, fericită. Toată perioada cu separarea, cu divorţul a trecut. În februarie se face un an. Sunt foarte liniştită, mă concentrez foarte mult pe fetele mele și vreau ca această latură personală din viața mea să o ţin pentru mine”, a declarat Andreea Bălan în emisiunea „Xtra Night Show.”

Sursa: Xtra Night Show