Ionel Istrati obișnuiește să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor, păstrând discreția la maxim. Recent artistul s-a făcut remarcat printr-un gest plin de omenie.

Interpretul se afla într-un restaurant din capitală, atunci când de el s-a apropiat un copil venit din stradă, vânzător de flori. Ionel Istrati nu doar că a cumpărat un buchet de la el ci, l-a invitat să ia cina cu el, servindu-l și cu un desert, pe care băiatul l-a mâncat cu mare poftă.

Artistul a fost extrem de emoționat de momentul trăit și a făcut o postare pe rețelele de socializare, sperând că cineva îi va lua exemplul: „Copiii sunt cele mai frumoase comori ale acestei lumi! Ei merită toată jertfa noastră pentru un zâmbet al lor! Acest minunat copil mi-a vândut flori, apoi mi-a făcut plăcerea de a lua masa împreună. Vă provoc să trăiți asemenea momente. Ochii lor se luminează imediat iar privirea emană Mulțumirea.”

Nu se întâmplă pentru prima dată, Ionel făcând un lucru similar, cumpărând dulciuri pentru copiii din cartierele sărace, pe care i-a întâlnit atunci când a vizitat India.

Frumos gest! Să nu uităm că se apropie iarna și trebuie să-i ajutăm pe cei ce o duc mai rău decât noi.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Poză rară cu familia lui Ionel Istrati. Mesajul emoționant transmis de artist (Foto)