George Clooney este oficial cea mai generoasă persoană din Hollywood. Actorul a confirmat că, cu șapte ani în urmă, a dat câte un milion de dolari pentru 14  prieteni apropiați. Și iată care este motivul. 

George Clooney ar putea ajunge cu ușurință în lista celor mai generoase vedete. Într-un interviu acordat revistei americane GQ, actorul în vârstă de 59 de ani a spus că în 2013 le-a dat fiecăruia dintre cei mai buni 14 prieteni ai săi un milion de dolari ca semn de recunoștință pentru tot ceea ce au făcut pentru el.

„M-am gândit doar că, dacă mă va lovi un autobuz, toți ar fi în testament. Deci de ce naiba să aștept un autobuz care să mă lovească?”,  a glumit Clooney.

Prietenul apropiat al actorului și partenerul de afaceri Randy Gerber (soțul supermodelei Cindy Crawford) a fost primul care a împărtășit cadoul generos al lui Clooney în 2017. Potrivit lui Gerber, Clooney l-a invitat la cină pe el și pe restul „băieților”, așa cum își spun ei înșiși. Printre prietenii lui George se află atât oameni foarte bogați, cât și oameni creativi cu mijloace limitate. Odată, Clooney însuși era așa – un actor novice fără un ban în buzunar.

Când oaspeții au venit la cină, el le-a înmânat banii și le-a mulțumit pentru ajutor și sprijin. „Când am ajuns pentru prima dată în Los Angeles, nu am putut plăti hotelul și am dormit pe canapelele tale. Fără tine, nu aș fi putut deveni cine sunt acum”, a spus Clooney.

„Acești bani sunt suficienți pentru a plăti creditul ipotecar sau pentru a trimite copiii la o școală bună. A fost important pentru mine să vă mulțumesc și să rambursez datoria”, a adăugat actorul.

Într-un interviu acordat pentru GQ, Clooney a recunoscut că a făcut-o și din cauza că atunci nu avea soție și copii. „Am crezut că am acești oameni care mă ajută într-un fel sau altul timp de 35 de ani. Trăiam la ei când nu aveam nimic. Mi-au împrumutat bani. M-au ajutat de-a lungul anilor. Și eu i-am ajutat mulți ani … M-am gândit că fără ei, eu nu voi avea nimic”, spune actorul.

În 2014, Clooney și-a întâlnit viitoarea soție, Amal Alamuddin. Câteva luni mai târziu, s-au căsătorit, iar în 2017, soții au devenit părinții gemenilor Alexander și Ella. „Am fost sigur că nu mă voi căsători niciodată și nu voi avea copii. Am crezut că am un job, prieteni grozavi, viața mea este satisfăcută, sunt bine. Nu știam cât de lipsită de sens era viața mea până când nu am întâlnit-o pe Amal”, își amintește George.