Cei doi Gemeni Ciutac, din cvadrupleții familiei, care suferă de o maladie congenitală rară, au primit o șansă la viață prin intermediul unei loterii. Lozul norocos l-au luat ambii în cadrul unei tombole organizată de AveXis, compania producătoare a terapiei Zolgensma. Despre acest lucru a anunțat familia Ciutac în grupul deschis pentru strângerea de fonduri dedicată terapiei celor doi micuți.

„Dumnezeu este mare și ne iubește!
Zilele acestea grele pentru familia noastră vă imploram să ne aveți în rugăciunile voastre, să trimiteți către noi gânduri bune, iar azi glasul vostru a fost auzit și am ajuns să fim siguri că Minunile există și se întâmplă dacă crezi cu toată tăria în ele.
Am format împreună o mare familie, care a crescut și a evoluat de la o zi la alta în ultimele 5 luni, ați fost alături de noi și ați luptat împreună pentru șansa la viață a celor doi dintre cvadrupletii noștri, Galina și Mihăiță.
A fost un an foarte greu pentru noi, ultimele zile au fost cumplite, iar astăzi vin în fața voastră plină de emoții, lacrimile amare din ultima vreme s-au transformat în lacrimi de fericire, iar inima îmi este plină de bucurie.
Zilele trecute va povesteam că amândoi copilașii sunt înscriși la loteria pentru cele 100 de doze gratuite organizată de firma producătoare a terapiei Zolgensma, AveXis.
Am așteptat atâtea luni să primim mesajul prin care suferința noastră a fost scurtată, iar astăzi s-a întâmplat: AMBII COPILAȘI, atât Mihail, cât și Galina, au fost extrași la loteria care le oferă șansa la viață și vor beneficia gratuit de terapia Zolgensma!
Este cel mai frumos cadou pe care micuții îl primesc cu întârziere de ziua lor.
Nu pot descrie în cuvine fericirea pe care o simț, iar vouă nu va pot mulțumi îndeajuns de mult că ne-ați fost alături în perioadă cea mai grea a vieții noastre, știm că ați fi fost alături de noi până la final. Toată bunătatea voastră și faptele mărețe să vi se întoarcă înzecit.
Dorim să mulțumim din toată inimă persoanelor voluntare care au fost destul de curajoase să creadă că 4.2 milioane $ va rămâne doar un număr și ni s-au alăturat în această luptă, Stela și Oana care ne-au fost alături încă de la început și au fondat grupul, sponsorilor, medicilor și vouă, oameni cu suflet mare.
Va rugăm să fiți alături și către ceilalți copii care suferă de AMS și să continuați să faceți Minuni și pentru ei: Mihăiță, Ayan, Alexandru și Alessia.
Referitor la banii adunați din donații, va rugăm din inimă să ne acordați puțin timp să ne revenim din emoții și, mai ales, să trecem cu bine peste perioadă acesta din spital, după cum știți noi suntem în continuare internați și atenția mea este îndreptată spre cei mici în aceste momente și vom reveni cu informații.
Tombolele și licitațiile dorim să le ducem la bun final, iar târgurile și evenimentele vor fi la alegerea organizatorilor, dar ne-am bucura că ele să se țină în continuare și fondurile adunate să meargă spre alți copilași care au nevoie.
Lupta noastră va continuă, urmează ani de terapii și recuperări pentru noi, dar cu ajutorul lui Dumnezeu vom luptă în continuare și ne bucurăm că micuții au primit să să la viață.
Va mulțumim din tot sufletul pentru tot ce ați făcut pentru noi.
Va dorim multă sănătate și va rugăm să faceți Minuni în continuare!”, a scris Tatiana Ciutac, mama copiilor, pe grup.

Vezi și: Galina și Mihail Ciutac, la 8 luni de zile, au nevoie de cel mai scump vaccin din lume pentru a supraviețui. Cum îi poți ajuta