Natalia Gordienko a lansat un nou proiect, iar în cadrul acestuia interpreta are un pseudonim cu totul neobișnuit – Go.nA! Aceasta promite că proiectul aduce o nouă interpretă în fața publicului, iar într-o postarea de pe facebook interpreta a oferit mai multe detalii. 

„Prieteni, de regulă începem o viață noua de luni! Astăzi am decis să vă împărtășesc noul meu proiect cu denumirea Go.Na!

Vă rog să întâmpinați o nouă interpretă, care nicidecum nu dorește să se încadreze în limitele Nataliei Gordienko!

A venit timpul să fac ceea la ce demult mă gândesc, să devin curajoasă, îndrăzneață și tânără! Go.Na! Este chiar un pic amuzant, într-adevăr – de atâția ani mă simt prea matură, cânt piese lirice, și-mi adun ani în plus. Odată cu apariția fiului meu, mi-am dat seama că pot face totul! Cine mă cunoaște personal, au susținut inițiativa, pentru că în viață sunt foarte neastâmpărată, veselă și activă!

De fapt, noul proiect reprezintă natura mea rebelă, care mereu caută și găsește ceva nou, proaspătă și fără teamă de schimbare!

Vă atrag atenția asupra faptului că nu schimb complet imaginea și nu șterg cu buretele trecutul!

Go.nA și Natalia Gordienko s-au împreietenit ușor și chiar dacă parcurg diferite cărări auditive, există suficient material pentru ambele!

Lucrez cu unul dintre cele mai tari și mai mari centre de producție din Moscova.

Ei au un istoric uriaș de artiști care au venit de pe internet și au reușit să rupă scenele din mii de orașe!

Muzica de la Go.nA vă va surprinde cu un sunet nou: deep haouse, r’n’b, trap. Am mixat de toate, dar cel mai important, sună fantastic!”, a scris aceasta.

Go.nA deja a anunțat despre apariția primei piese – „Кольцо и розы” pe care o puteți asculta chiar aici.