După succesul evenimentelor care au marcat momente importante ale acestui an prin festivaluri, concerte, recitaluri, spectacole de operă şi balet, prima scenă lirică a țării va fi gazda unui eveniment rafinat, elegant și memorabil – Gala de Revelion!

Cei mai buni dintre cei buni, cele mai importante voci ale scenei lirice din Moldova şi cele mai influente personalități culturale ale anului vin la Gala de Revelion. De asemenea, în concert vor participa nume notorii, invitați speciali din alte țări.
Concertul-feerie va avea loc în data de 29 și 30 decembrie 2017, începând cu ora 18:00, la Teatrul Naţional de Operă şi Balet Maria Bieșu.

Timp de aproximativ două ore, iubitorii de frumos vor putea urmări un spectacol complex, în cadrul căruia atmosfera de sărbătoare va fi intercalată cu momente artistice de excepţie, realizate de artiştii şi orchestra și corul Operei Naţionale, condusă de prim-dirijorul Andriy Yurkevych, Regia – Alexandru Vasilachi Artist al Poporului, Scenografia –Iurie Matei, Artist al Poporului, Prim Maestru de cor – Oleg Constantinov, Maestru în Artă.
Muzică,  dans și voie bună, dar și cele mai frumoase urări din partea colectivului TNOB Maria Bieșu, celor care vor intra în lumea miraculoasă a artei pe 29 și 30 decembrie 2017, 18:00.

La Mulţi Ani!!!

 

Distribuie articolul: