Deşi a avut un an greu din motive de sănătate precară, Gabriel Nebunu s-a bucurat de un an plin de evenimente frumoase, revederi emoționante cu oameni deosebiți şi deplasări în țări străine. Artistul a făcut bilanțul anului 2018 și ne-a dezvăluit ce așteaptă de la anul Porcului Galben de Pământ.

Gabriel Nebunu este unul dintre cei mai tineri și sinceri artiști de muzică populară de la noi și este recunoscător că muzica şi oamenii frumoşi ocupă un loc important în viața sa. Iată ce a dezvăluit pentru EA.md.

„Pe plan profesional anul 2018 a fost foarte bun. Am avut multe concerte peste hotare, am vizitat orașe noi și am cunoscut peste tot oameni frumoși. Am reușit, prin intermediul cântecului, să duc în străinătate o parte din Moldova.”, povestește Gabriel.

Din păcate, programul încărcat nu-i permite să lege o relație romantică cu o domnișoară: „Simpatizez pe cineva, sunt sentimente frumoase, dar sunt mult prea ocupat cu ceea ce fac. În ultimii ani, petrec aceste sărbători cântând.”
Artistul a recunoscut că de sărbători este foarte ocupat: „Simt Magia Crăciunului, mai mult pe stil vechi.”, iar din cauza că anul 2018 a fost pentru el unul mai greu, pentru că a avut o stare de sănătate precară, acesta este modest și așteaptă de la anul Porcului Galben de Pământ un singur lucru: „Vreau ca anul 2019 să-mi aducă doar sănătate!”.
Sărbători fericite, Gabriel și un an frumos îți dorim!
Sursa foto: Facebook.com/GabryelNebunu