Ultima zi de octombrie din acest an a fost una deosebită pentru studenții Universității de Stat din Moldova. Studenții anului I de la Facultatea de Jurnalism şi Științe ale Comunicării au avut Balul Bobocilor. Evenimentul dedicat sărbătoririi bobocilor a avut loc la Casa de Cultură USM.

Patru echipe, mai exact opt tineri şi-au demonstrat abilităţile în cadrul a patru probe în lupta pentru titlul de boboci ai anului. Încă de la prima probă, boboceii s-au dovedit a fi foarte talentați și ingenioși. Aceștia s-au pregătit intensiv pentru a convinge atât juriul, cât și publicul, că ei sunt cei care merită să câștige bătălia.Seara balului a fost plină de momente artistice și aplauze pe măsură. Publicul a fost distrat de către Geta Burlacu, Diana Stoica, Irina Ungureanu şi Victor Grig.

„Eu cred că toți cei care au participat, poate că nu astăzi, dar peste mulți, mulți ani vor înțelege că ceea ce s-a întâmplat astăzi nu se va mai repeta niciodată. Aceste emoții sunt de neuitat și foarte prețioase. Personal, am avut o plăcere enormă și foarte sinceră să fiu astăzi aici” adaugă Geta Burlacu, membră a juriului.

Titlul de Miss și Mister Boboc USM, a fost acordat tinerilor proaspăt studenți Ian Dopira și Ecaterina Dubasova. Aceștia urmează să reprezinte Facultatea la concursul final „Balul Bobocilor USM 2018”, care va avea loc în luna noiembrie.


Cei care au muncit de zor și până-n seară pentru a organiza întreaga festivitate sunt Consiliul Studenților din Mass-Media (CSMM) și Comitetul Sindical al Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării USM.

„Suntem mulțumiți de rezultatul acestui eveniment, a fost unul foarte bun şi frumos. Echipele au fost foarte pregătite şi asta mă bucură, pentru că au avut o atârnare serioasă le-a reuşit ceea ce am văzut cu toții. Felicitări echipei CSMM-iste pentru aşa un rezultat”, menționează Irina Boțu, președinte CSMM.