În noaptea de 4 aprilie, în jurul orei 00:30, polițiștii Inspectoratului de Poliție Buiucani au fost alertați  despre comiterea unui jaf stradal.

Victima se face un adolescent de 17 ani, acesta a declarat polițiștilor că a fost jefuit, fiindu-i sustrasă geanta  în care se aflau 15 100 de euro, 35 de roni, 400 de lei și carduri bancare.

După comiterea infracțiunii suspecții ar fi urcat într-un automobil și au plecat într-o direcție necunoscută.

În rezultatul cercetărilor  de urmărire penală și măsurilor speciale, aceștia au fost reținuți. Este vorba despre trei tineri de 21, 22 și 27 de ani, originari din raioanele Ialoveni și Strășeni.

În cadrul perchezițiilor autorizate la domiciliile acestora au fost găsite hainele în care erau îmbrăcați suspecții în momentul comiterii infracțiunii. Unul dintre ei, anterior a fost judecat pentru furt, jaf și escrocherie.

Tinerii au fost reținuți pentru 72 de ore, iar conform legislației în vigoare aceștia  riscă închisoare de la 5 la 7 ani.

Oamenii legii urmează să stabilească proveniența banilor și ce intenționa să facă cu ei victima la acea oră.

Cazul a fost documentat de ofițerii de investigație ai Inspectoratului de Poliție Buiucani, în comun cu procurorii Procuraturii mun. Chișinău Oficiul Buiucani, cu suportul mascaților de la BPDS ,,Fulger” a IGP.

Distribuie articolul: