În ultima perioadă am vizionat mai multe spectacole, însă de această dată pot să spun ferm că „FUNIA” a fost unul cu totul diferit: plin de emoții, mister și… crimă. Am rămas surprinsă plăcut de toate: muzica, aranjarea scenică, costumele, luminile, și nu în ultimul, rând jocul actoricesc. 

Aceasta e oglinda fidelă a generației tineri și a ceea ce le dictează existența: dezmățul, egoismul, lipsa de responsabilitate și de empatie. Iar modul sălbatic prin care își apără drepturile, călcând pe capetele altor oameni este un adevăr dur al actualității. Întreaga piesă este o creație atent elaborată, transpusă scenic de o echipă devotată, cu actori angajați total în rolurile lor, deloc ușoare. 

Acțiunea piesei se desfășoară într-un apartament de lux din New York. Apropo, nu știu cum vă veți simți voi după ce veți viziona spectacolul, dar eu chiar am fost la New York. Acolo unde am văzut cum doi tineri îl omoară pe prietenul și colegul lor de facultate, David Kentley. 

  • De ce? 
  • Ce fac cu cadavrul?
  • Cum trec peste această infracțiune cei doi prieteni? 
  • Cei apropiați vor afla despre această infracțiune?

… Și multe alte semne de întrebare la care vei găsi răspuns doar dacă vizionezi spectacolul „Funia”, unul actual, modern, cu actori tineri, despre tineri și pentru tineri.

 „FUNIA” e  o adaptare după piesa FUNIA (ROPE) a autorului englez Patrick Hamilton.  Crezi că ar fi fost vorba despre fantezie? Ba din contra, este vorba despre realitatea dură, pe care uneori nici nu o observăm, în viața de zi cu zi.

Finalul piesei fost unul excepțional. Nu m-am așteptat deloc și toți spectatorii au rămas impresionați, șocați și chiar speriați! 

Spectacolul se va juca la TEI în data de 25 noiembrie. De aici iei bilete.

Vizionare plăcută! 

 

Distribuie articolul: