Weekendul trecut a adunat 21 de fete frumoase pe terasa unui mall din capitală în cadrul unui concurs mai special de frumusețe, „Miss Naturalețe”. Organizat de brandul italian „Antos cosmetică naturală” acesta se află deja la ediția a treia și devine cunoscut tot mai mult în rândul publicului nostru.

Pentru a participa la competiție fetele trebuiau să se fotografieze fără machiaj și să îndemne lumea să le voteze pe o platformă on line. Din cele 300 de participante în finală au ajuns primele 21 cu cele mai multe voturi.

Tinerele au fost supuse unui test cu întrebări din domeniul beauty, urmat de proba de demachiere și în final, proba de machiere în doar șapte minute.

Juriul a fost format din specialiști în domeniul nutriției, dermatologiei, cosmetologiei, jurnaliști.

Titlul de Miss Naturalețe i-a revenit Corinei Filimon, elevă în clasa a XII-ea la un liceu din capitală. Pe lângă coroniță, ea a primit și un abonament la o sală de fitness, o vacanță pentru două persoană în Italia și produse cosmetice marca „Antos cosmetică naturală”.

Premiul vice Miss Naturalețe a fost obținut de Mariana Mereuță, Ana-Maria Hăbășescu și Iuliana Zaporojan. Irinei Catana i-a revenit premiul pentru simpatia publicului.

Petrecerea a fost animată de interpreții Victoria Rașcu și Patric Hanganu, delicii și băuturi savuroase. Vedeți imagini LIVE de la eveniment, surprinse de EA.md.