Un eveniment social-caritabil, care aduce în prim-plan persoane cu dizabilități, a căror poveste de viață merită ascultată, va avea loc pe 7 octombrie.

De ce? Pentru că aceste persoane nu sunt diferite de noi, fiecare e copilul unui părinte, e soția/soțul unei persoane, e mama/tata unui copil. Frumusețea lor nu poate fi pusă în umbră de o cicatrice, un scaun cu rotile, sau un diagnostic.

Evenimentul va fi inedit și va fi prezentat de Dan Negru, cu participarea vedetelor, persoanelor publice și a designerilor autohtoni.

Modelele serii, care vor prezenta colecțiile designerilor vestimentari autohtoni, își depășesc frica și stigma socială și vin să-și manifeste frumusețea sufletească și nu numai, la acest eveniment. Nu există limite când vorbim de oameni. Nu poate exista limită nici în frumusețe!

Acest eveniment are 3 mesaje importante. Acestea sunt: 

  • Egalitate de șanse (un exemplu fiind participarea la acest eveniment);
  • Frumusețea nu e definită de aparențe, frumusețea e în oameni;
  • Atragerea atenției către nevoile celui de lângă noi, conștientizarea și capacitatea de a crea împreună frumosul.

Nu există diferență nici în costul locurilor procurate în sală, se aplică principiul primul venit – primul servit, astfel cu cât mai devreme vei reuși să ajungi la eveniment, cu atât mai bun va fi locul pe care îl vei ocupa în sală.

Va fi un eveniment în care persoanele publice, împreună cu designerii autohtoni, vor face echipă cu modelele serii, defilând împreună pentru a ne demonstra că nu există limite în frumusețe.

Procură biletele de AICI! 

Organizatorul evenimentului: Fundația de binefacere MCharity

Distribuie articolul: